Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O işler geçti artık. Luffy hep kendisinden üstte olanladan dayak yiye yiye yendi. Kendisinden zayıf birinden dayak yemesi pek mümkün değil. İlla ki biraz hasar alacaktır ama fazlası yoktur.
Luffy hody’e 30 bölüm boyunca g2+siyah armament kullanmadı. Ya gitti g2’yle düz tekme attı ya da siyah armamentle g2’siz bullet falan attı. En baştan g2’yi düzgün kullansa arc uzamazdı. Ceaser’a da düzgün saldırı kullanmadı. Bi de utanmadan yenildi. Boşuna arc uzattı mangaka. Bunlar luffy’den zayıf düşmanlar.

Mangaka istese yapar yani. Luffy şuan kral haki kullanmayıp sadece g5 kullansa kizaru’dan dayak yer. Nika zaten Kaido’dan full dayak yedi. O form baya dayak yiyip bişey olmamış gibi kalkan bişey çıktı. Ama bu sefer geri kalkmadan dövüş biter belki. Kizaru gelir 1-2 posta döver. Nika kalkıp devasa şeyler kullanmadan dövüş biter.

Tabi lucci “ben onu imparator saymıyorum” dediği için onu ters çıkaracak bi olay da yaşanabilir. Belki hükümet ve denizciler luffy’nin harbiden imparator olduğunu görsün diyedir bu hazırlık. Ama mangaka Oda olduğu için ihtimali azdır derim. Umarım öyle olur.
 
Aramaki ölmüş King’e felan saldırmıştı Kizaru’da Sentamaru’ya tekme atmıştır. Bunlarda eş dost akraba kavramı yok yeğeni felan diye atlamayın.
 
Kizaru vs luffy olursa amiralle yonko dengi olur. Kizaruyu zoronun sanjinin jimbeinin yenemesede tutması lazım. Luffy vs bir amiral olduğu anda(luffy nin ezmediği bir senaryoda) amiraller direk yonko seviyesi olur. Ki ben dahil benim gibi yonko>amiral beklentisi olanlar büyük hayal kırıklıgına uğrar.
Amiral ve yonkoların eşit olma hikayesi Shanks ve Aramaki arasında geçen olayla kapandı. O defter kolay kolay açılmaz artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık