Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermeye çalışıyorsan evet atacaksın.Yapacak bir şey yok... Resmen yalan söylüyorsunuz.
Yani her bölümden 5-6 sayfa kapıştıklarını gösterirsem kabul edecek misin ?

Kapışma 1069'un başlarında başlıyor ve diğer bölümün sonlarına doğru kapanıyor. Daha sonra Lucci'yi 3 tane yarabandıyla görüyoruz.

Ortada bir yalan falan yok, eğer merak eden varsa gidip baksın. Kapışma orada, öyle tek sahnelik bir şeyler falan da değil sayfalarca devam ediyorlar.

Üye silindi 7717

Yani her bölümden 5-6 sayfa kapıştıklarını gösterirsem kabul edecek misin ?

Kapışma 1069'un başlarında başlıyor ve diğer bölümün sonlarına doğru kapanıyor. Daha sonra Lucci'yi 3 tane yarabandıyla görüyoruz.

Ortada bir yalan falan yok, eğer merak eden varsa gidip baksın. Kapışma orada, öyle tek sahnelik bir şeyler falan da değil sayfalarca devam ediyorlar.
Panelleri görmeden inanmam.

Sana 20 tane sayfa paneli atamam, yalan diyeceksen de yalan de ne yapalım yani halla halla :oleyo2:
Yav sen şu Luffy vs Lucci konusunda hala neyi diretiyon sdjfsdjhf adam dalgasını geçti Lucci köpeğide kudurarak onu yonkou olarak görmüyorum diyor. Daha adama bi tane saldırı tutturamamış yonko olarak görmüyorum diye KÖPEKLER gibi kuduruyor ağzında salya kalmadı adamın. Ejderlere yaptığı köpeklik yetmiyormuş gibi birde burada köpeklik yapıyor. Bu adamı savunan birinin zevklerini bir sorgulaması lazım bence jsdhffgh

Yav sen şu Luffy vs Lucci konusunda hala neyi diretiyon sdjfsdjhf adam dalgasını geçti Lucci köpeğide kudurarak onu yonkou olarak görmüyorum diyor. Daha adama bi tane saldırı tutturamamış yonko olarak görmüyorum diye KÖPEKLER gibi kuduruyor ağzında salya kalmadı adamın. Ejderlere yaptığı köpeklik yetmiyormuş gibi birde burada köpeklik yapıyor. Bu adamı savunan birinin zevklerini bir sorgulaması lazım bence jsdhffgh
Savunma falan yok yav.
İki bölüm kavga var ben sadece onu diyorum her bölümde bir sürü sayfa var. Kavga devam ederken geçiş yaptığı yerler var. Olan şey bu.

Bu ara da adada ki kimse kizaru ile baş edemez 😂 nika da olsa amiraller düşmez kizaru gelmeden ya kaçmış olurlar ya da farklı olaylar gelişir nika vs kizaru olursa kizaru yenilmez oda da nikaya kaybettirmez olay bir şekil de dağılır 😂 kizaru kaido değil valla ortalığı yıkar 😎

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık