Vay be öyle mi? Çilekeş Zoro'ya bak sen. Keşke zoan meyvesi olsaymış o zaman dayanıklı olurmuş.Hem önceden uyarıldığı hem de acıya karşı tecrübesi olduğundan sadece kafasında gerçekleşen bir acıyla şok geçirmemesi övülecek bir konu değil pek
Vay be öyle mi? Çilekeş Zoro'ya bak sen. Keşke zoan meyvesi olsaymış o zaman dayanıklı olurmuş.Hem önceden uyarıldığı hem de acıya karşı tecrübesi olduğundan sadece kafasında gerçekleşen bir acıyla şok geçirmemesi övülecek bir konu değil pek
Lastik görünümlü Tanrı meyvesi olsa acı geri sekerdiVay be öyle mi? Çilekeş Zoro'ya bak sen. Keşke zoan meyvesi olsaymış o zaman dayanıklı olurmuş.
Çerlonun bu hafta okuduğu kitabı buldum gibi.Bu nece bi Zoro nefretidir aga... Op tarihinin en şanlı sahnesine bile Zoro için laf atılmış. Bizi eskiye döndürmeyin arkadaşlar... ortada ne Sanji kalır ne Luffy... gerçi Luffy zaten yok artık yohohoho... klsksksmsm
Şaka bir yana adam tüm güzel hatıraları bitirecek. Orada sadece Zoro'nun acıyı alıp, poz kesmesi yok. Geçen arc'tan gelen kaptan olmanın yükümlüğü, zorluğunun anlatısı da vardı. Teknik olarak Luffy'nin çektiği acıyı, yükü anlamış oldu da sürekli bir retcon çabası ilginç cidden.Lastik görünümlü Tanrı meyvesi olsa acı geri sekerdi
Çerlo resmen fırsat bu fırsat... şansımı denemem lazım demiş... çok büyük bir gömme girişimi çünkü bu... hiç yakıştıramadım... Alpa bile bu kadarını düşünemezdi... kskksksskÇerlonun bu hafta okuduğu kitabı buldum gibi.
WB'nin ayakta kalma sebebi bisentosuymuş.Şaka bir yana adam tüm güzel hatıraları bitirecek. Orada sadece Zoro'nun acıyı alıp, poz kesmesi yok. Geçen arc'tan gelen kaptan olmanın yükümlüğü, zorluğunun anlatısı da vardı. Teknik olarak Luffy'nin çektiği acıyı, yükü anlamış oldu da sürekli bir retcon çabası ilginç cidden.
Söz konusu "eski günler"inde Zoru'cular;Bu nece bi Zoro nefretidir aga... Op tarihinin en şanlı sahnesine bile Zoro için laf atılmış. Bizi eskiye döndürmeyin arkadaşlar... ortada ne Sanji kalır ne Luffy... gerçi Luffy zaten yok artık yohohoho... klsksksmsm
Yine Zoroculara mı yanlıyon sen?Çerlonun bu hafta okuduğu kitabı buldum gibi.
Bu video da bana arda turanı hatırlattı.Söz konusu "eski günler"inde Zoru'cular;
Yine Zoroculara mı yanlıyon sen?