Şu güzelim sahne bir yalanın üzerine mi kurulmuş beLuffy reyizin büyüklüğü bir kez daha ortaya çıkmıştır. Şükürler olsun.
O da olur. O da kılıççı sonuçta.Lütfen
Bölümden Zoroyu çıkar hikayeye hiçbir etkisi yokBu bölüm Zoro'ya çok dokandı. Zoro Wano'da savaşmış olmasa Kaku vs'si çok zor geçerdi iması vermiş.
Brook.Zoro reyiz de olmasa gemiyi kim koruyacak.
O kadarını Oda’nın düşündüğünü sanmıyorum biyolojik olarak sahne etkili olsun diye kanatana kadar acı çektirmiş işte adama.Benim demek istediğim Moria’nın hasarlarını almış olsa Moria lastik luffyi ezmeye bile çalışmıştı bunlar Zoro’nun kemiklerini kırar yani üst üste verince.Bana öyle gelmedi.Baştan aşağı titretecek acı basıyor işte Zoro çoktan bayılmalıydı iradeyle bayılmadı olay bu.Ha poz olayı dersen işin etkileyici kılınması için Oda’nın süslemesi gibi birşey. Asıl müthiş olan şey acıdan bayılmaması.O kanamalar neden oluştu? Her tarafa kan saçılmıştı sabah Sanji geldiğinde.
Neyse üzüldüm. Fazla üstlerine gitmeyin beyler. Zoro da bizdendir. O yüzden fanları da bizdendir.Şu güzelim sahne bir yalanın üzerine mi kurulmuş be
Haline bak Zoro'nun, kurt sürüyle kapışmış gibi. Ama sadece "soyut" acı aktarılmış meğer.
retconKuma'nın meyvesinden anladığımız üzere, soyut olan acıyı cisimleştirip aktarıyor. Yani medikal bir şey değil, sadece o acı hissini alabiliyor (acı da soyut değil ya neyse). O zaman Luffy'den Zoro'ya aktardığı şey fizikler yaralar değil de sadece Luffy'nin çektiği ağrılardı, yani acı çekme hissiydi. Bu durum, o çok övülen Zoro'nun dayanıklığına eksi yazar.
Ne diyorsun @RedTeroR