Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072: Anıların Ağırlığı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 61 35.5%
  • Orta

Kullanılan: 52 30.2%
  • Kötü

Kullanılan: 59 34.3%

• Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kanamalar neden oluştu? Her tarafa kan saçılmıştı sabah Sanji geldiğinde.
O kadarını Oda’nın düşündüğünü sanmıyorum biyolojik olarak sahne etkili olsun diye kanatana kadar acı çektirmiş işte adama.Benim demek istediğim Moria’nın hasarlarını almış olsa Moria lastik luffyi ezmeye bile çalışmıştı bunlar Zoro’nun kemiklerini kırar yani üst üste verince.Bana öyle gelmedi.Baştan aşağı titretecek acı basıyor işte Zoro çoktan bayılmalıydı iradeyle bayılmadı olay bu.Ha poz olayı dersen işin etkileyici kılınması için Oda’nın süslemesi gibi birşey. :D Asıl müthiş olan şey acıdan bayılmaması.

Kuma nın meyve yi çoookk önceleri düşünmüş bu belli. İşleyiş ve anlatış kötü üstüne gereksiz cp0 lar gereksizlik dozunu arttırdı. Neyse ki ems itaçi vs ems madara konusu daha heyecanlı 🤭

Kuma'nın meyvesinden anladığımız üzere, soyut olan acıyı cisimleştirip aktarıyor. Yani medikal bir şey değil, sadece o acı hissini alabiliyor (acı da soyut değil ya neyse). O zaman Luffy'den Zoro'ya aktardığı şey fizikler yaralar değil de sadece Luffy'nin çektiği ağrılardı, yani acı çekme hissiydi. Bu durum, o çok övülen Zoro'nun dayanıklığına eksi yazar.

Ne diyorsun @RedTeroR :D
retcon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık