Jokerden esinlenilmesi bir şey ifade etmiyor. Ben olana bakarım Law, Kaido'yla tehdit edince verdiği tepki belli mangayı inkar etmeye gerek yok. Dofu ben çok severim ama serinin geldiği şuanki noktada güçsüz kalıyor tekrar gözüküp yeni şeyler göstermesi lazım. Ha buzdan nasıl kurtulduğu kesin bilinmiyor o konuda haklısın. Kuzan olayında da Smo ve donanmayı orada yok etmeye o kadar kararlıyken kaçması tutarsızlık ya çok kayıp vereceğini düşündü ya da kazanamayacağını mantıkla, planla hareket eden adam zaten Crocodile gibi olmaz.Valla hiç çapım yetmez demedi. Kuzan çok güçlü ya, amiralleri yollayın diye smo'ya diyeceğine tek yakalamış indireyim deseydi. Meyvesiyle kurtulduğuda kesin değil, h. Haki de olabilir. Joker karakterinden esinlenilmiş bir karakter korktu da demezsin yahu.
Crocodile, Kid gibi adamlar har hur kendi çapına bakmadan karşısındakine saldırır.
Doflamingo, Law gibi adamlarsa işini garantiye almayı sever diğerlerine göre daha planlı, hesaplı kitaplı hareket ederler. Ben makara olsun diye dalga geçiyorum, deli dolu adam korkmaz, farkındalığı yüksek kişi korkar bu işin doğası budur. Ben Dofu olduğu gibi seviyorum