şekerleme yapıyor diye yorumladım.Bayıldı diyen tekrar okusun. Yormayın beni.
şekerleme yapıyor diye yorumladım.Bayıldı diyen tekrar okusun. Yormayın beni.
Ne bayılması kardeşim... adam açık açık "Kendini bıraktı"....! ksksksksksBayıldı diyen tekrar okusun. Yormayın beni.
Kuma Luffy'i kıyafetinden tutup kaldırdığında Luffy baygın değil miydi?Bayıldı diyen tekrar okusun. Yormayın beni.
Ben olaya daha duygusal bakıyorum orada hissedeceği elbette fiziksel bir acı olmayacaktır. Krallıktan köleliğe uzanan bir hayatı var kuma'nın, kim bilir nasıl bir hayatı olmuş. Bizi üzücü ve uzun bir flashback bekliyor.Bonney patiye dokunup ölemeyeceğine göre, hiçbir şey olmayacak.
Acıların içerisinde evlat sevgisi de var. Etki etmeyecek.
İçi geçmiş.Kuma Luffy'i kıyafetinden tutup kaldırdığında Luffy baygın değil miydi?
Uyuyordu reyiz. Uykusu ağır adamın.Kuma Luffy'i kıyafetinden tutup kaldırdığında Luffy baygın değil miydi?
Bonney ve Kuma olayını yine anlıyorum da, Stussy ne kattı? Roger klonu, Wb'nin klonu da mı çıkacak yani? Kaido'daki gen faktörünü kullanarak meyvesini yapmışlar, Kaido'nun da klonu olacak mı Lunarian ırkının özelliğine sahp şekilde? Girmemesi gereken hangi top varsa giriyor Oda...Garp cephesi var, Law vs Teach cephesi var, Kizaru var… Gelip Stussy ve Bonney draması okuyuyoruz. Bu Oda bunları daha mühim sahneler mi sanıyor nerede dandik mevzu var getirip önemliymiş gibi sündürüyor. Yıldım artık vallaha yıldım.