Son zamanlarda Zoro ile ilgili sürekli yanlış spoiler geliyor. Sanji lobisi yine pis işlerin peşindespoiler yüzünden zorocular patlamış. Kılıççı herkesi sevdiğim için nötr yaklaşıyorum bölüme.
Son sekans baya iyiydi yalnız. Siyah ateşin yorumuna katılıyorum.
Weevil, Beyazsakalın klonu mu diyorsun yani. Aşırı mantıklı geldi ha...Beyazsakal'a gömülüyordu, bu koca kafalı kadından mı çocuk yapmış diye. Kadının gençliği afet çıkınca sus pus olundu bakıyorum.
Şaka bir yana; Buckin, kendisi denek olarak Mads'e giderken yanında Beyazsakal'ın kanından vs. bir örnek götürüyor muhtemelen ancak Beyazsakal'ı klonlama deneyi pek de başarıya ulaşmıyor.
Kuma-Vegapunk muhabbeti de hoşuma gitti. Bakalım ne acılar çıkacak altından.
Genç Beyazsakalın kanına asla ulaşamaz bıyığından felan kaptı Oyacimin muhtemelen o yüzden de klon başarısız oldu, zira bıyıktan başka benzeyen bir yeri yokBeyazsakal'a gömülüyordu, bu koca kafalı kadından mı çocuk yapmış diye. Kadının gençliği afet çıkınca sus pus olundu bakıyorum.
Şaka bir yana; Buckin, kendisi denek olarak Mads'e giderken yanında Beyazsakal'ın kanından vs. bir örnek götürüyor muhtemelen ancak Beyazsakal'ı klonlama deneyi pek de başarıya ulaşmıyor.
Kuma-Vegapunk muhabbeti de hoşuma gitti. Bakalım ne acılar çıkacak altından.