@Montana @II. Invictus nedir şimdi son durum? Zoro tek atsa dahi eksi yazar deniliyordu en son. Yazıldı mı bari?
Garp'a odaklandı onlar. Kendi dertlerine düştüler@Montana @II. Invictus nedir şimdi son durum? Zoro tek atsa dahi eksi yazar deniliyordu en son. Yazıldı mı bari?
Lucci hemen ciddiyete geçmiş g5'le karşılaşmış kolay değil.Nika ile karşılaştığında Lucci;
Zoro ile karşılaştığında Kaku;
Kaku küçük dilini yutmuş, nasıl bi travmaya sebep olduysa Zoro!Lucci hemen ciddiyete geçmiş g5'le karşılaşmış kolay değil.
Kaku sadece sıcaktan terlemiş
Gelecek bölüm Kaku da çıkıp Zoro cehennem kralı değil ben kabul etmyorum derse kabul.Kaku küçük dilini yutmuş, nasıl bi travmaya sebep olduysa Zoro!
Sen nasıl bi ketenpereye düştün yauGelecek bölüm Kaku da çıkıp Zoro cehennem kralı değil ben kabul etmyorum derse kabul.
Ama şuan daha büyük travmayı Lucci yaşamış gibi görünüyor
Kaku amiral oldu usta...@Montana @II. Invictus nedir şimdi son durum? Zoro tek atsa dahi eksi yazar deniliyordu en son. Yazıldı mı bari?
Kaku'nun kılıçlarını bacağıyla durdurduğunu gören Zoro vs Lucci karşısında uyuyan Luffy gibi olmuşNika ile karşılaştığında Lucci;
Zoro ile karşılaştığında Kaku;