Wang zee dedim benSilulet adam kim tahmini olan var mi
Law ve Bb nin yendiği
Wang zee dedim benSilulet adam kim tahmini olan var mi
Kaşla göz arası davranır bu arkadaşlar. Dikkatli olmak lazım. Alttan alttan Kaku överek işe başladı @RedTeroR@RedTeroR 2 saat önce gömecem diye geriniyordu ne ara Kaku vs Zoro övmeye başladı ne kaçirdik? @Alpamis @II. Invictus
Usta sanjiye - yazdı ama bölüm zoroyada - yazmisken üstünü kapatalım olayin
Nasıl dövdüyse herifin Cp kariyeri bitmiş. Ayrı bir büyüklük.Sanji'nin dövdüğü kurt... Reis öyle dövüyor işte.
Oda mantıklı gaban olacağını sanmıyorum. Yeni bir karakter gelecekse Rocks korsanlarından olabilir.Wang zee dedim ben
Law ve Bb nin yendiği
Lucci ile beraber tüm Cp0'ı alsa yine umursamam falan diyordu orada bir ZİYAAA diyesim geldi.Gömeceğine inandınız mı cidden ?
Zoro'yu gördüğü gibi Mwye katıldı... Kaku artık amiral.
Kaşla göz arası davranır bu arkadaşlar. Dikkatli olmak lazım. Alttan alttan Kaku överek işe başladı @RedTeroR
Ondan bile dayak mı yedin diyip kovmuşlar adamıNasıl dövdüyse herifin Cp kariyeri bitmiş. Ayrı bir büyüklük.
Tekkai’yi kendi vücudunu kitleyip dolayısıyla luffy’nin kurtulamaması için kullanıyor. Başka ne için kullanacak kaido’nun nihai saldırısından korunacak değil ya?Luffy sıkıştığından çıkamadı gibi bir şey olmadı ki. Şaşırıyor kim bu diye. Debelenip de çıkamadım gibi bir şey yok. Her tekkai açan Zoro'nun kılıcını durdurabilecekse işimiz var.