Bunda şu an birşey yok Zoro kendini tekmeden savunuyor olarak anladım.Bu daha başlangıç Denjiro olayı gibi bir sahne.Zoro tekkai'yi aşamıyor yani. Çok büyütmüşüz Zoro'yu gözümüzde.
Tekkai mi kaldı yahu.
Lucci vs Luffy yumruk tokuşturduğunda burayı yıkan siz değil miydiniz yav?Bunda şu an birşey yok Zoro kendini tekmeden savunuyor olarak anladım.Bu daha başlangıç Denjiro olayı gibi bir sahne.
o zaman hala + yazıyorum@Alpamis Kaku zürafa modunu açmamış...
senin mantığı çözdum hacı direkt tayfa amirallerle çarpışsın seri bitsin mantığı. İşte bunlar manga okuyor@Empyrium sanırım bir yumruğu daha hakettin
Benim istediğim eğlencesenin mantığı çözdum hacı direkt tayfa amirallerle çarpışsın seri bitsin mantığı. İşte bunlar manga okuyor
Sağ kolları hemen hemen tükettin yazar olarak, amiralleri de aradan çıkarsan ne olacak? Ne ile dövüşcekler kendi kendilerine mi? O yüzden büyük savaşa kadar amirallere bir şey ol-maz! Okuyun yahu az
@Montana @II. Invictus bu amiral dedisenin mantığı çözdum hacı direkt tayfa amirallerle çarpışsın seri bitsin mantığı. İşte bunlar manga okuyor
Sağ kolları hemen hemen tükettin yazar olarak, amiralleri de aradan çıkarsan ne olacak? Ne ile dövüşcekler kendi kendilerine mi? O yüzden büyük savaşa kadar amirallere bir şey ol-maz! Okuyun yahu az
Dua et Garp senin odana girmiyorGarp o kadar güven veriyor ki son sahnede...Korsan olsam emekli olurdum