aynı yorumları 2.kez yapmışsın. Evren dışı toon gücü diyorum dövdü diyorsun toon gücüyle tek bile atarsın,ölumsuzsun.
Kardeşim diyorum affına sığınarak. Belli ki yaş olarak da benden küçüksün. Günlerdir sana cevap atan insanları görüyorum, senin attığın cevapları da ama sen bence anlamamakta ısrarcısın. Seri dışı toon force ne demek yahu ? Adamın serisindeki bir güç bu Nika. Seri dışı demek ne demek ? Bu nika zaten yenilmiş bir karakter. Sınırları var. Yeni çıkmış bir güç diye hemen yenilmesini felan mı bekliyorsun. Önce şovunu yapacak, sonra dezavantajlı yerlerine de işleyecek. Örneğin hala kesici saldırılara karşı mükemmel bir savunması yok Luffy'nin. Kaido kendi ağzıyla söyledi. Bu serinin bir gücü bu güç ve seri dışı deyip mantığa oturtma çabanı taktir etmiyorum kusuruma bakma.
Ki Luffy g5 açmasa bile Lucci'yi yener. Hatta bence tekler bile. Şaka mı yapıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Bazı arkadaşlar trollüyor bunun da farkındayım da yahu bahşettiğimiz kişi Yonkou Luffy. En güçlü canavarı yenmiş ve seride gördüğümüz güçleri gördüğümüz kadarıyla hepsine sahip. Geleceği görmek desen var, b. haki v2 desen var, meyve uyanışı desen var, kral haki var , yetmedi v2 si var. Kaido harici bunlara sahip olanı görmedik bile, hatta meyve uyanışı Kaido'nun var mı onu bile tartışıyoruz hala. Şu an gösterilen her güce sahip Luffy. Lucci kim köpek yahu . Aklıyla da insanların dalga geçmeyin. Luffy istese tekkler o kadar. Lucci kendisi 3 normal G5 saldırısına '' ah bayılıyorum , sedye nerde, bu nasıl bir güç '' demiş mi dememiş mi ? Okuduğunuzu da mı idrak edemiyorsunuz. Yazar bilal'e anlatır gibi anlatmış. Lucci kim köpek de Luffy ile savaşacak, alın size güç farkı diye sahneler çizmiş. Lucci hala ayakta ve rakibi büyük ihtimal Jinbei olacak. O zaman neler konuşulacak çok merak ediyorum
Kaku da Zoro dengi değil kimse kusura bakmasın. Seri bitecek tartıştığımız şeylere bakın yahu.