Hajruddinden daha güçlülerinin olduğu diyarKimmiş o baba çıkaramadım ben?
Bunu o ppyle söylemek gariptek atma muhabbetinden hala sıkılmadınız mı 3 hafta boyunca patlatmıştınız. Bırakında zevkli atraksiyonlar görelim. Tek atma tek atma tek atma gına geldi be öff
Hajrudin'den daha güçlülerden yan yana durmuş 20 tanesini tek vuruşla imha eder Kaido hayvanı. Kaido'ya benzemezler falan hayırdır? :/Hajruddinden daha güçlülerinin olduğu diyar
Loki galibaKimmiş o baba çıkaramadım ben?
Garp öldü yazmamışız usta ölmemiş, beton yetmemiş demişiz sen yanlış anladın. https://www.korsanfan.com/konu/1060-oengoerues.10597/page-46#post-2372080Bazıları demişdir üste katıpda o zaman keşge teklese o spoilerdeki gibi Kobby ölse kurtulsak.
opm okumuyoruz o pp diyorsun 3 hafta patladınız diyorum vallahi laftan anlamıyorsunuz. A diyoruz b diyorlar,b diyoruz a diyorlar.Neyse bölüm spoiler yorumuma gelince:Bunu o ppyle söylemek garip
Lucci meyvesini en iyi kullanan karakterlerden,hybrid veya leopara direkt dönüşebiliyordu siz seriyi okumuyorsunuz bence. Daha doğrusu karakterleri iyi analiz etmiyorsunuz. Neyse ben yoruldum zaten bir şey yazmayacağım.Hayırlı geceler.Meyve uyandırmak Lucci için absürtmü absürt tü bence ,Kaku neden gözlem haki kasmış olmasın
Zoro'ya da gözlem kastıracak yiğidim