Kaido'nun gücüde adamlığıda üstündür wb,garp ve roger'dan.
Roger belki de kendi kızını hapseden diktatör nasıl wb ve garptan daha iyi oluyor?Kaido'nun gücüde adamlığıda üstündür wb,garp ve roger'dan.
Montana hazır ola geçip selam duran tüylerini gururla izlerken pat arkadan biri seslenir "Gardaş Ace kurtuldu mu sen onu söyle teheeyyyyyy!"Luffy’nin karşısına çıkıp ben denizci koramiraliyim, sen doğmadan çok önce korsanlarla savaşırdım diye bağırması… ardından Luffy ve Garp’ın ikisinin de kafasında canlanan anılar ve Garp’ın Luffy’i dövüşmesi için teşvik ettikten sonra kendi tam yumruğu koyacakken gözüne Ace’in gelmesi ve kendini bırakması… Tüyler diken.
Uuu ne kadar da aynı bir örnekDüşün, Akainu saldırıyor Nami'nin önüne Sanji atlıyor ve ölüyor o sırada Zoro ayağa kalkıp yavaş yavaş ben gidip şunu öldürecem diyor, sonra bakıyorsun hala yavaş yavaş yürüyerek devam ediyor. O sırada Akainu Nami'yi de öldürmek için saldırıyor ve araya Law giriyor.
Sonra bizim sitede herkes diyor ki Zoro çok büyük adam, tüyler diken diken.
Garp fanları işte böyle, bu örnekte de gördüğümüz gibi çok ilginç şeylere yükselirler
wb oden için kılını kıpırdatmadı bile.garp'da kutsal ejderleri kurtarıp duruyor.Roger belki de kendi kızını hapseden diktatör nasıl wb ve garptan daha iyi oluyor?
Bire bir aynı örnekUuu ne kadar da aynı bir örnek
Zoronun denizci kahramanı olduğunu ve savaştaki morallerin ona bağlı olduğunu bilmiyordum.Düşün, Akainu saldırıyor Nami'nin önüne Sanji atlıyor ve ölüyor o sırada Zoro ayağa kalkıp yavaş yavaş ben gidip şunu öldürecem diyor, sonra bakıyorsun hala yavaş yavaş yürüyerek devam ediyor. O sırada Akainu Nami'yi de öldürmek için saldırıyor ve araya Law giriyor.
Sonra bizim sitede herkes diyor ki Zoro çok büyük adam, tüyler diken diken.
Garp fanları işte böyle, bu örnekte de gördüğümüz gibi çok ilginç şeylere yükselirler
Mevzu adamlık olunca Kaido’nun ortamdan uzama hızı @II. InvictusKaido'nun gücüde adamlığıda üstündür wb,garp ve roger'dan.