Teach'e meze olursa ne gülerim var ya, ama bu japonlar yaşlı gömdürmez, gene yırtacaksınızKüfür değildi be, pekiştirme argosuydu ve üstüne sansürlüydü. Garp hype yaşanırken banladın bir de yazıklar olsun sana
Teach'e meze olursa ne gülerim var ya, ama bu japonlar yaşlı gömdürmez, gene yırtacaksınızKüfür değildi be, pekiştirme argosuydu ve üstüne sansürlüydü. Garp hype yaşanırken banladın bir de yazıklar olsun sana
Denizde miydi ya savaş? Dikkat etmemiştim o kısma. Hmm...İyi en azından karaya kıyasla biraz da olsa avantajlılar demektir.Deniz savaşında uzmanlarmış yabana atmamak lazım. Boşuna dedirtmiş olmaz. Tabi yine Oda'ya kalıyor.
Teach boş adam değil yav seri başından beri yatırım yapıyor mangaka. 1v1'de Garp'ı yendi diye niye rezil olsun adam? :/ Oda işin sonunda ağzı yüzü hoşaf olmuş keşkül gibi titreyen Teach'e "Yaşlılığı sen bile yenemiyorsun kahraman Garp." diye söylettirir itibarını kurtarır olur biter xdTeach'e meze olursa ne gülerim var ya, ama bu japonlar yaşlı gömdürmez, gene yırtacaksınız
Hem yaşlı ezdirmezler hem de Garp gibi bir efsanenin meze olması söz konusu olamaz zaten. Oda için bile. 15 kişiye saldırıp saymayacak vurduklarını. Sonra da feda ettim kendimi hıığk diye ölecek muhtemelen. Yaşlılara saygı tabi.Teach'e meze olursa ne gülerim var ya, ama bu japonlar yaşlı gömdürmez, gene yırtacaksınız
Zamanında sugar a dünyayı teklettin doflamingoya amiral aldırdın şimdi de gözünü Garp reise mi diktinDaha yaratıcı olarak Burgessin Garpı tokatlamasi dedik ya işte Moriahin gölgesini alması da promosyon
Nesi yaratıcı ya bunun, güç meyvesi yemiş adam gücüyle ünlü kahraman denizciyle dövüşüyor. Oda'nın işlerini sürekli gömüyorsun ama sen de Oda gibi düşünüyorsunDaha yaratıcı olarak Burgessin Garpı tokatlamasi dedik ya işte Moriahin gölgesini alması da promosyon
Evet. Tayfanın o yüzden kendine güveni var. Shachi şansınıza küs kazanma ihtimaliniz yok diyordu. Umarım bir işe yarıyorlardır şuan. Avantajı kullansınlar da vasıflı görelim biraz tayfayı :ddDenizde miydi ya savaş? Dikkat etmemiştim o kısma. Hmm...İyi en azından karaya kıyasla biraz da olsa avantajlılar demektir.
Normalde olması gereken Kuzan'ın tam Garp gelmişken Teach'e ihanet edip ikisinin Teach'i gömmesi. Ama Luffy'nin yemeğini Oda başkasına yedirmez. Kuzan ortamda olursa Garp'ın ölmeyeceği bir senaryo yaşanabilir.Kuzan nasıl rol alacak bir de o var.