Korsan Adasına işte Hachinosu.Garp nereye gidiyordu?
Korsan Adasına işte Hachinosu.Garp nereye gidiyordu?
Korsan Adasına işte Hachinosu.
Gövde gösterisi yapmış resmen teğmen.O adadan kaçtıktan sonra, Teğmen Maynard diye bir denizci kelleyi alip gemide sergilemis Ingiltere'ye gidene kadar.
Garp alsın coby'i karasakal'da bepoyu alır esir niyetine.Yani Garp'ı öğrenirse topuklar mı diyorsun
Burgess'ı esir alıp Bepo'yu onun yerine koysa.Garp alsın coby'i karasakal'da bepoyu alır esir niyetine.
Burgessı kim esir alıyorsa ona yüklü miktar da altın bağışı yapar karasakal.Burgess'ı esir alıp Bepo'yu onun yerine koysa.
Bu Kobi bir konuda seçilmiş bir çocuk ve Tiç bunu fark etti. Artık özel bir kutsal ejder midir, İmu'nun torunu mudur, antik silahlar veya şu ejderlerin hazine için gerekli midir bilemem ama bunlar olmazsa kesinlikle bir D ve bir mesele için anahtar konumunda. Yoksa Tiç'in ne işi olur Kobi'ylen.Yalnız düşünüyorum düşünüyorum Teach'in, Coby'i kaçırmasının mantıklı bir nedenini bulamıyorum... Hayır amiral falan mı gelecek zannediyor meyveyi alırım diye... Garp'ın meyve de yok.
Luffy'e temas etmesi dışında Coby'nin hiç bir özelliği yok. Teach, Luffy'nin kokusunu mu aldı ne yaptık artık anlamadım...Bu Kobi bir konuda seçilmiş bir çocuk ve Tiç bunu fark etti. Artık özel bir kutsal ejder midir, İmu'nun torunu mudur, antik silahlar veya şu ejderlerin hazine için gerekli midir bilemem ama bunlar olmazsa kesinlikle bir D ve bir mesele için anahtar konumunda. Yoksa Tiç'in ne işi olur Kobi'ylen.
Teach rezil olmak istemiyorsa Nika'dan uzak durmalı.Luffy'e temas etmesi dışında Coby'nin hiç bir özelliği yok. Teach, Luffy'nin kokusunu mu aldı ne yaptık artık anlamadım...