@RedTeroR ün buna cevabı.@RedTeroR G5 savunmaya devam dimi len? Buraya gelemiyoruz diye görevini aksatmıyorsundur umarım?
@RedTeroR ün buna cevabı.@RedTeroR G5 savunmaya devam dimi len? Buraya gelemiyoruz diye görevini aksatmıyorsundur umarım?
Başka bir hayatta belki.G5 gibi bir güzellikten sonra opla alakanı kopardın daha ne olsun, hayatında bundan daha tatlı bir şey gördün mü.
Bu gözler bu kara günleri de gördü...
Açılın yardıma ben geldim.Bu videoyu kendim için kullanmayı düşünüyordum ama gerekli oldu… Tabloda gördüğünüz gibiİçini ferah tut usta biz sopayı eksik etmiyoruz.
Durum böyle @RedTeroR şöyle
Reis bizim için hava hoş, Luffy meyvesini en iyi kullanan karakter sonuçtaAçılın yardıma ben geldim.Bu videoyu kendim için kullanmayı düşünüyordum ama gerekli oldu… Tabloda gördüğünüz gibi
Durum böyle @RedTeroR şöyle
Meyvesini Luffy kadar iyi kullanan bir karakter görmedim yattığı yerden parmağını kıpırdatmadan dirliyor adam.Reis bizim için hava hoş, Luffy meyvesini en iyi kullanan karakter sonuçta
YetenekMeyvesini Luffy kadar iyi kullanan bir karakter görmedim yattığı yerden parmağını kıpırdatmadan dirliyor adam.
Kinaye bükücü olursun sen bu bir ayda Durduk yere yükseltme vereceksiniz redime ya kimin aklına geldi bu cezaYetenek
Mf'de gördüğü Donkey D.Garp'mıydı yoksa ?Meyvesiz hayvanı görünce teach, ter rekorunu kırar Zorocular bile hesaplayamaz ter sayısını
Ne kinayesi be, içinde kuşku, şüphe varsa git kılıç fanı falan olKinaye bükücü olursun sen bu bir ayda Durduk yere yükseltme vereceksiniz redime ya kimin aklına geldi bu ceza