Gelmez herhalde bu hafta çıkması gereken bölüme erken eriştik. Haftaya yine ara var ama shonen jump arası haftaya gelebilir.Bu hafta öngörü gelir mi ?
Benim tahminim Shanks kendini savunurken gitmiştir Kid'in kolu.. Shanks özellikle kolunu almak için hamle yapmamıştır diye düşünüyorum20 yıllık gaddarlığı 1 saatlik kızgın yağ ile mi ölçeceğiz? Kaido Luffy'i ve Kid'i ele geçirdikten sonra ne yaptı onlara? Shanks bile Kid'in kolunu almış.
Yapmayın böyle üzülüyorum tribe giriyorum.O değil de Luffy'i özledim lan... iyi kötü hoş bir ana karakterdi... severdik. Nika hiç çekilmiyor... ucu bucağı yok lavuğun... Nika çıktı mertlik bozuldu resmen.
Neyse Seni asla unutmayacağız Luffy...
Üzülme Alpa'm... Belki bir gün Luffy, Nika'yı yenip geri gelir... hala oralarda bir yerde biliyorum...Yapmayın böyle üzülüyorum tribe giriyorum.
O değil de Luffy'i özledim lan... iyi kötü hoş bir ana karakterdi... severdik. Nika hiç çekilmiyor... ucu bucağı yok lavuğun... Nika çıktı mertlik bozuldu resmen.
Neyse Seni asla unutmayacağız Luffy...
Kaido ile Nika var...
@Montana ve @II. Invictus sürekli üstüne girince @Millennium Wizard 'ın şekil... :SÜmmet hızına yetişemiyor...