Luffy gerçekleri gördükten sonra ne yapacak? Adamın alabileceği bir güçlendirme kalmadı.Luffy'nin Kizaru'ya üstünlük kuramayacağını düşünen tek kişi değilim dimi?
Nika olayı daha fazla büyümeden Luffy'nin gerçekleri görmesi lazım. Oda bunu Kizaru ile yapacak. Yoksa seri çoktan bitmiş demektir.
Şu an gülüp oynuyor Nika. Bu nereye kadar satacak? Dram görmemiz şart. Kizaru yapamasa bile bir başkası yapacak bunu. Yoksa gerçekten okuması manasız bir seriye dönüyor OP.Luffy gerçekleri gördükten sonra ne yapacak? Adamın alabileceği bir güçlendirme kalmadı.
Güçlenmesine gerek yok, ciddileşse yeter.Luffy gerçekleri gördükten sonra ne yapacak? Adamın alabileceği bir güçlendirme kalmadı.
Kaido karşısında ölüyorken son anlarını yaşıyorken bile ölüyorum deyip gülüyordu o modda. Kizaru bundan daha fazla ne yapacak da farklı bir şeyler olacak? Üstelik dram şartsa bile bunu yapmak Kizaru'yu aşar şu saatten sonra.Şu an gülüp oynuyor Nika. Bu nereye kadar satacak? Dram görmemiz şart. Kizaru yapamasa bile bir başkası yapacak bunu. Yoksa gerçekten okuması manasız bir seriye dönüyor OP.
Akainu’yu görünce Nika panikleyip ağlarsa şaşırmayın, şimdiden söyleyeyim.Kaido karşısında ölüyorken son anlarını yaşıyorken bile ölüyorum deyip gülüyordu o modda. Kizaru bundan daha fazla ne yapacak da farklı bir şeyler olacak? Üstelik dram şartsa bile bunu yapmak Kizaru'yu aşar şu saatten sonra.
Akainu'yu görünce Nika bu adam beni aşar diyip Luffy'den ayrılıyormuş.Akainu’yu görünce Nika panikleyip ağlarsa şaşırmayın, şimdiden söyleyeyim.
Nika karşısında 2 karakterin şansı var. Biri meyve iptali ile Teach, diğeri varlığı ile güldürmeyecek Sakazuki. Geriye kim gelirse gelsin soru işareti olur. WB gelse bile olay Oda'ya kalıyor.Kaido karşısında ölüyorken son anlarını yaşıyorken bile ölüyorum deyip gülüyordu o modda. Kizaru bundan daha fazla ne yapacak da farklı bir şeyler olacak? Üstelik dram şartsa bile bunu yapmak Kizaru'yu aşar şu saatten sonra.
bu yapmayacağı anlamına gelmez. Sopanın şeklini alan bir özellikten bahsediyoruz. Bugün yapmadı yarın yapar. Şu an yaptıkları kadar konuşuyoruz.Madem yapabiliyo niye Kaido’nun alev ejderinden temassız hakiyle korundu?
Akainu'yu Luffy'ye şikayet eder ve bir tane de Luffy'den tokat yer. "Ne yaparsan yap dayak yiyerek gelme yanıma." Evladı gibi koruduğu tanrının hüüüü'lemeleri Luffy'yi iyice sinirlendirmiştir.Akainu’yu görünce Nika panikleyip ağlarsa şaşırmayın, şimdiden söyleyeyim.