Eğip bükmenin anlamı yok. Hanginiz bu kadarını bekliyordunuz?
En Lucci haterı ya da en Nika fanı adam için bile Lucci beklenenden fazlasını başardı.
En Lucci haterı ya da en Nika fanı adam için bile Lucci beklenenden fazlasını başardı.
orda meyveye bağlı hiçbir şey yoktu. Örnek doğru olmaz.Hatırlarsınız Dracule Mihawk Zoro ile trol geçmişti kücük bıcak ile şimdi luff uyanış ile lucci ile trol geçiyor olay bu
Oda'dan beklediğim kadarı oldu. Sonuca bağlamaz dedim. İşi uzatır felan. Luffy basit iki üç atakla ezici farkı göstermiş. Bir tane bile darbe konduramadı Lucci. Senin beklediğin denk kapışma buydu di mi? Coby kadar bile kan alamadı Luffy'den.Eğip bükmenin anlamı yok. Hanginiz bu kadarını bekliyordunuz?
Değil. Çünkü o formda olsa da yaptığı ataklar en basit atakları. Bu formdan çeşit çeşit saldırı çıkar. Daha yumruğunu büyütmedi bile.G4 Bound Man açıp bir kaç kral hakili kong gun varsa Lucci daha kötü hale gelirdi bu arada.
G5 işin tadını feci kaçırıyor. En güçlü modu diyorsun ama şu Lucci'ye vurdukları g4'ten daha güçlüymüş imajı hiç yaratmıyor.
Girmesin o zaman Nika moduna.Değil. Çünkü o formda olsa da yaptığı ataklar en basit atakları. Bu formdan çeşit çeşit saldırı çıkar. Daha yumruğunu büyütmedi bile.
G4'e ve gerek yok. Kaido'ya abandığı gibi Red Roc vursa kötürüm bırakır net.
Gotei 13'ten daha karizma çıkmışlar.Dünyanın en kötü ekibi, bu nedir ya?
Vegapunk'ın karizmaya bittim.Dünyanın en kötü ekibi, bu nedir ya?
O da yanlış olurdu. Luffy ezdi be Red...Şu performansı Zoro ashurada yapsa sitede 450 sayfa Zoro gömülürdü
Bekliyordum. G5, Vegapunk konuşması olacağını da yazmıştım. Beklenenden fazlası dediğin ne? Luffy'e vuramamak mı? Sen Luffy'e vuramayacağını bekliyor muydun? Veyahut Lucci ezilmez diyenler vuramayacağını bekliyor muydu? Nasıl fazlasıymış bu.Eğip bükmenin anlamı yok. Hanginiz bu kadarını bekliyordunuz?