O sırada Lucci bi üç beş kişiyi daha kevgire çevirir, çok iyi.Nereden bilelim ki biz Luffy'nin yemeği ile oynamak istediğini.
O sırada Lucci bi üç beş kişiyi daha kevgire çevirir, çok iyi.Nereden bilelim ki biz Luffy'nin yemeği ile oynamak istediğini.
Böyle diyerek bizide üzersin. Oda için değil bizim için salma bari de. İki atışacak muhabbet edecek ortam olsun. Hem sen gül eğlen hem biz. He diyorsan ki mihavkın bile klonu çıktı delikanlılığı bozdu vegapuşt. Bak bu konuda sana katılırım ama bu yıkmasın seniYok reyiz onlarında bir oneni yok artık benim için. Saldım hepsini...
Nereden bilelim ki biz Luffy'nin yemeği ile oynamak istediğini.
Dostum yaşın kaç vs bilmiyorumda kardeşimseviyorum hepiniz korsan fan efsanesinizAdamın kıçı başı ayrı oynuyor Lucci bu adama nasıl vursun Kaido yonko kontenjanından vurdu işte yonko skilleri olmasa o da vuramazdı.
Ee, Zoro ciddi dövüşmesiyle meşhurZoro, Lucci ile 3 bölüm vs atsa ebesinin nikahına kadar kovalardınız yiğidimi.
Lütfücüler siz varya siz
Adam öldüremediği gibi, devirdiğini de hemen doktora götürüyorlar. Çok endişeli bir durum.O sırada Lucci bi üç beş kişiyi daha kevgire çevirir, çok iyi.
Yonkounun en güçlü saldırıları abisi.
haftaya nikacıların yorumu:
Nika luccinin kulağına ayıp seyler fısıldasa lucci K.O bu sefer
gelecek bölüm:Gelecek bölüm Lucci, Ko yapsa Lütfüyü.
Lütfücüler: Abisi o uyumak istiyor
Logia en iyi meyve.
red yapma allah aşkına. Burda 100 lerce kişi lucciyi zoronun yada sanjinin teklemesi lazımdi diyor kaç gündür hatta mw dışında herkes öyle diyor. Abartma sendeZoro, Lucci ile 3 bölüm vs atsa ebesinin nikahına kadar kovalardınız yiğidimi.
Lütfücüler siz varya siz