Hakiyi bastığı an tek yemiş adam. Haklı çıkmaktan nefret ediyorum lanet olsun.Ahahhahhaha alpamisin hakisisz hakisisz geyiği de bitti desene
Tam kokaya da benzemiyor sanki gölge çizimi gibi geldi.
Hakiyi bastığı an tek yemiş adam. Haklı çıkmaktan nefret ediyorum lanet olsun.Ahahhahhaha alpamisin hakisisz hakisisz geyiği de bitti desene
Nasıl düşmememiş? Bandajlamışlar bile hemen. Luffy ezmiş geçmiş, Lucci'nin amirale yakından uzaktan alakası yokmuş. Basit bir g5 darbesine bilincini kaybetti.Twitter'daki resimlere göre Lucci düşmemiş ve hatta gayet sağlam bölüm sonunda. Uyanış dehşet bir güç.
Koka basmış basmasına da önceden de haki kullanıyor diyorlardı, özellikle de kral haki ekliyor diyenler patladı.Hakiyi bastığı an tek yemiş adam. Haklı çıkmaktan nefret ediyorum lanet olsun.
Tam kokaya da benzemiyor sanki gölge çizimi gibi geldi.
Lucci'nin sıfata bak. Gören öldü sanır.Nasıl düşmememiş? Bandajlamışlar bile hemen. Luffy ezmiş geçmiş, Lucci'nin amirale yakından uzaktan alakası yokmuş. Basit bir g5 darbesine bilincini kaybetti.
Lucci dövüşü kaybetmiş ama düşmemiş. Son sayfada yüzünde sadece bir bant var. Adam eğik bükük bile değil. Dayağı yedikten sonra uyanışla eski haline dönmüş.Nasıl düşmememiş? Bandajlamışlar bile hemen. Luffy ezmiş geçmiş, Lucci'nin amirale yakından uzaktan alakası yokmuş. Basit bir g5 darbesine bilincini kaybetti.
Zoan gücü sayesinde iyileşmiştir, ama düşmüş işte. Kizaru'nun o vuruşa "aman tanrım, bilincimi kaybediyorum" diyeceğini hayal ediyor musun? Veya vuruş bile yapamayacağını? Dokunamadan yenildi Lucci, ezildi.Lucci dövüşü kaybetmiş ama düşmemiş. Son sayfada yüzünde sadece bir bant var. Adam eğik bükük bile değil. Dayağı yedikten sonra uyanışla eski haline dönmüş.
Vietnam flashback'i yaşamış hemen. Luffy kolunu şişirse demek paçadan bırakacakmış.Eski bir düşmanından güle oynaya billur geçile geçile dayak yemek de ne koyar lan adama.Aylarca terapi görse yeridir.
hayatımda gördüğüm en en en en saçma şey. En güçlü insan nedir be ? Lan bunlar insan değil ki? Anadan üryan mı doğmuşlar? Neyse 2025 olsunda bitsin artık şu seri midemi bulandırsı iyice."Vegapunk says Seraphim are the pinnacle of science that he's able to create and that's why they are the strongest humans on the sea. "
Vega'ya göre bu Seraphimler yonkoulardan falan daha mı güçlüymüş yani? İlginç...