Üzerine çok geliyorlar reis ama algıya gelme o formayı giyme bi daha. 61 numarayı giyen iflah olmadı bugüne kadarBu sefer pusudaydım.
Üzerine çok geliyorlar reis ama algıya gelme o formayı giyme bi daha. 61 numarayı giyen iflah olmadı bugüne kadarBu sefer pusudaydım.
Yok yemezler. Nasıl da yaptırdık ama diyeceklerini biliyorum Zeki Yavru muamelesi görmek istemiyorumÜzerine çok geliyorlar reis ama algıya gelme o formayı giyme bi daha. 61 numarayı giyen iflah olmadı bugüne kadar
Senden zeki yavru olmaz zaten pozisyon gelmeden hazır olmuş oluyorsun. O ayakkabısını bağlıyorduYok yemezler. Nasıl da yaptırdık ama diyeceklerini biliyorum Zeki Yavru muamelesi görmek istemiyorum
İçimden diyorum Doffy'nin postunu koyacak mı acaba diye TAK ! Çizdin
Karşı karşıya gelsin amiral seviyesi olmadığını göstermez .Kizaru kadar güçlü olmadığını gösterir sadece.Kuzan ve Kizaru Saka ile aynı seviyede adamlar olabilir çünkü Kuzan 10 gün dövüştüğüne göre…
Ne yalakalığı çok ayıp etmişsin adama. Bazıları alçak gönüllülüğü yalakalık sanıyor.Hahaha beni gömmek uğruna Alpamis’e de yalakalık yaptın ya bugün bittiğin gündür O senin can düşmanın olması gerekirken Luffy’nin kendisine el pençe divan duruyorsun.:S Lobiyi senden kurtarmak lazım sana sadece şunu atıyorum
Yatak odama kadar giren adama ayıp ettiğimi sanmıyorum.Ne yalakalığı çok ayıp etmişsin adama. Bazıları alçak gönüllülüğü yalakalık sanıyor.