Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir vuruşta değil hibrid formunda kafasına kafasına çalışması yeter. Amiral alır mı alamaz mı bu tartışılır.
Kaido'yu bu kadar süre tek başına tutabilen birinin YC1+ olarak anılması bana çok mantıklı gelmiyor.

Kaido'nun harcadığı Akazaya Dokuzlusu içinde Sulong Neko ve İnu YC2 seviye, Denjiro ve Ashura YC3 üstü, Kawamatsu YC3 seviye, Kin'emon ve İzou YC4, Raizo ve Kiku ise YC5-YC6 seviyedir.

Çatıda Luffy amiral seviye, Law ve Kid YC1 seviye, Zoro YC3-YC2 seviye, Killer'de YC4 seviye civarıydı. Bu bütün saydıklarım içinde sadece Luffy, Kaido'yla uzun süre dövüşebildi bir de Yamato geri kalanını bildiğin harcadı.

Şimdi tutup da bu saydığım kişileri düşününce Yamato'ya YC1 ya da YC1+ demek pek doğru gelmiyor. Düşün Kaido bu adamlardan Akazaya Dokuzlusu'na hibrid bile açmadı. Bizim beşliye de dövüşün yarısında açtı. Yamato'ya karşı ise hemen açtı. Şimdi Yamato'yu bu adamlardan farklı bir seviyede görmeyeyim mi?

Marys'ler çatıdaki savaşı anlatıyor çatıda Yamato ile Kaido'nun olduğunu duyan Queen "demek bunca zamandır efendi Kaido'yu çatıda tutan Yamato'ymuş." diyor.

Aramaki'nin o kadar kişiyi harcamasına takılıyorsunuz muhtemelen. Aramaki'nin sahnesine takılmayın o sahne bildiğin alelacele yazılmış bir sahne. Hem filmin tanıtımı için hem de Yamato'nun kalması için yapılmış çok belli.

Sadece Marco'nun bile ne kadar amiral zorladığı ortada. King ve Queen'in bu kadar kolay kaybetmesinin tek bir sebebi olabilir o da fena halde dayak yedikleri için. Savaş tipi olarak düşünürsek hem King'in hem de Queen'in çok büyük zorluk çıkarması lazım.

King'in alev ejderhası bir magma gibiydi her türlü hasar atması gerek, çünkü Aramaki orman tipi meyve kullanıcısı ve hem King'in magma tipi alevleri hem de Queen'in lazerleri çok fazla hasar atmalı. Momo'nun Boro Breath saldırısına tekleniyordu az kalsın. Lazer saldırıları başlı başına tehlikeli zaten.

Aokiji, Akainu ve Kizaru olsa tamam ama Aramaki'nin her türlü buradan yense bile bitkin bir biçimde çıkması gerekirdi. Sağlam haldeki bir Queen ve King karşılarında bir amiral varken Zoro ve Sanji'yle dövüştükleri hallerinden daha ciddi bir halde dövüşürler. Çünkü rakibinin bir amiral olduğunu bilirler ve ona göre daha dikkatli dövüşürler.
Şunları okuyacağıma gözlerime nitrik asit dökseydim keşke.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık