Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ark sonu olacaklar belli .Adaya En son Dragon gelip Vegapunk u Luffy den teslim alacak .Arada tabiki kısa bir Kizaru vs Dragon izleriz diye düşünüyorum .

Kuma da gelecek adaya çünkü Bonney var .Bi sekilde olaya dahili lazım .Ark sonu korkarım ki Kuma ölecek .
Kizaru bu ölüm nedeniyle Dragondan çok pis şamar yiyecek .

Şaka lan şaka Dragon kimin iti ki Kizaru ya çizik atabilsin ...Zaten etkisiz eleman.Hicbir icraatı yok.BB den bile baskın yedi kaçtı 😒😁😏
 
Zoro'nun King'den fiziksel olarak zayıf olduğunu düşünmüyorum. Zoro'nun o savaşta Enma'dan gelen dezavantajı vardı zaten gücünün bir kısmı kral haki açana kadar oraya gidiyordu açtıktan sonra 3 vuruşa halletti. Ki çatıda da bu konuda sıkıntı yaşadı Zoro Enma'yı tam anlamıyla kontrol edemiyordu bir türlü.
Yamato konusunda da çok uçmuşsun. Yonko seviyesi olana kadar yolu var daha yakın değil. Amiral seviye de değil daha.
Fiziksel üstünlüğü var bu inkar edilecek bir durum değil. Zaten manga panellerinde de var. Zoro ile kılıç tokuşturduğu zaman Zoro'yu savuruyor. Adam 6-7 metre ve Antik Zoan kullanıcısı o kadar da aralarında fiziksel güç farkı olması makul. İşin içine Enma'yı katma, Enma Haki anlamında zorluyordu. Zaten King'in en büyük eksisi de bu Marco'yla ne kadar mücadele etti bilinmez ama Zoro'ya karşı 15 dakikalık bir mücadeleye girişti son 2 dakikasına kadar Zoro geriye yaslandı ve gelen topların gol olmasını engelledi tıpkı Fenerbahçe gibi defansif takıldı sonra sahaya Messi'yi sürmüşcesine iki dakikada atağa geçti ve 3-0 mağlup götürdüğü maçı 2 dakikada bulduğu gollerle 4-3 almasını bildi, Zoro'yu tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Yamato konusuna gelirsek bak arkadaşım Yamato'yu sevmediğini biliyorum ama Sezar'ın hakkı Sezar'a, Yamato'nun hakkı Yamato'ya.

Zoro daha kılıcına hakimiyet kuramıyor ve şu anda Haoshoku Haki'yi saldırılarında kullanmaya başladığı anda adamı nasıl yücelttiğinizi biz biliyoruz. Bu kız bu gücü yıllardır kullanıyor Zoro gibi ilk defa kullanmadı ve dahası bu kızın bir de Mitolojik Zoan'ı var ve hem Kaido gibi bir Yonkou'nun evladı ve o bir Oni. Yani güçlü olmak kanında var. Bu kız seride Haoshoku'yu en genç yaşta uyandıran kişi. Luffy gibi 17'sinde ya da Zoro gibi 21'inde ortaya çıkarmadı.

Şöyle düşün; Kaido mesela Akazaya Dokuzlusu'na hibrid bile açmadı normal formunda dövüştü, doğru mu? Doğru! Luffy, Zoro, Law, Kid, Killer beşlisine ise dövüşün başlarında hibridini açmadı sonradan açtı ve herkesin içinden geçti. Hibrid formu en güçlü formuydu, diğer formlarında dövüştüğü zaman daha fazla dayak yiyordu. Normal insan formundan rahat 2-3 kat daha güçlüydü muhtemelen.

Aynısı Yamato içinde geçerli. Hibrid formunda çok daha hızlı, çok daha güçlü, savunması çok daha sert, direnci çok daha fazla. Tanrı meyvesine sahip ve meyvesi rahatlıkla en iyi 15 meyve içine girer.

Aramaki'yi yaptığı tek bir saldırısı vardı o da havadan uçup bir tane çaktı. Sonra Momo durmasını istedi karışmamasını söyledi. Elini bile kımıldatmadı. Normal formunda isimsiz bir saldırıyla Aramaki'yi secde ettirdi. Hibrid formunda isimli bir şekilde vursaydı Aramaki'yi Alzheimer ederdi.

Kaldı ki sınırlarını zorlayan her dövüş sonrası hem Haki miktarı artar hem daha güçlü hale gelirsin. Yamato'nun şu andaki hali Kaido ile kapışmasından önceki halinden daha güçlüdür.

Uyanış açmış Lucci'yi konuşuyoruz iki haftadır. Acaba seviyesi nedir diye!? Amiral diyende var, benim gibi YC2-YC1 seviye arasıdır diyen de var, YC1+ diyende var. Yamato'da "uyum kuşağı" olması onunda uyanışında meyvesini kontrol edebileceğini gösteriyor. Lucci öyle güçlendiyse Yamato ne kadar güçlenir sen düşün. Ben Yamato'nun şu anda bir amiral seviye olduğunu düşünüyorum ama hangi amiral seviyesindedir bunu gücünü net gördüğümüzde anlarız. Uyanış yapmış olsa ne amirali direk Yonkou ligine sokarım ve hiç de sırıtmaz.

Şu anda Wano'da Momonosuke'ye hibrid formunu kullanmayı öğretiyor ve bir yandan da güçlenmeye devam ediyordur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık