Burada kendisi zaten, Roronoa Zoro isimli arkadaş. Devam etse güzel olur.Burdaki arkadaş niye video atmıyor acaba çok güzel gidiyordu halbuki.
Burada kendisi zaten, Roronoa Zoro isimli arkadaş. Devam etse güzel olur.Burdaki arkadaş niye video atmıyor acaba çok güzel gidiyordu halbuki.
Anlık Luffy ye tepki1071 bölümde Luffy nin yeni güçlerini görmeye devam edecekmisiz.Gerçi Lucci ile kavgasida yeni bitmişti.Meler olacak bakalım
Aslında görmek istediğimiz sahneler bunlar ama....
Halen diyorum onu ve sonuna kadar da arkasındayım.Adam bir yonko 3 amiral alır diyor aga yani...
Halen diyorum onu ve sonuna kadar da arkasındayım.
Dostum olsa olsa Zoro Kills Kuma olur.Aman sussss! Şimdi yeni bir ZKK akımı başlatma...Adamları daha yeni susturabildik!
ZKK: Zoro Kills Kizaru
Satışların düştüğü yok geçen sene 10m küsür satmış.Baktı satışlar uçurumdan yuvarlanır gibi düşüyor Zoro kartını mı devreye sokuyor Oda bey ?
Çok üzülerek söylüyorum ki, Kizaru'nun kemçük ağzı içine girecek Kizaru en fazla 1-2 tane vurur onda da bir şey olmaz zaten Nika'ya,Hala Lucci amiral falan diyorsunuz alay mı ediyorsunuz arkadaşlar. Şu dövüşte varlık bile gösteremedi devam etse ciğerini sökecekti Luffy herhalde farketmişsinizdir. Zaten kendisi bile bu ne kuvvet böyle diyor. Kizaru olsa karşısında bu durum yaşanır mı sizce? baya baya kapışırlar yani.