Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070: En Güçlü Varlıklar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 101 48.6%
  • Orta

    Kullanılan: 60 28.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 22.6%

  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı şeyden bahsediyoruz işte. Ben de diyorum ki Kuzan o saldırıyı iyi olması gereken gözlemiyle ve hızıyla engelleyemediği için eziklenmiştir diye.
Herkes her zaman tüm savaş alanına haki kasmıyor. Geleceği gören Luffy ne saldırılar yedi çöp karakterlerden. Kuzan o an WB'yi dikkate almış ve gayet mantıklıca. O alanda Kuzan'a WB'den başka tek atacak karakter yok. Marco ve Jozu sabaha kadar vursa kolay kolay düşmez Kuzan.
 
Sanji alamaz ama kısa süreli varlık gösterebilir. Zoro da alamaz ama bayağı zorlayabilir hatta kalıcı yara bile verebilir. Öyle ya da böyle bu adam Kaido'yu yaraladı, en güçlü korsandı bu adam.

Bizim forumun ortamı böyle, Yonko'ya karşı bir icraat yapılırsa hemen savunma moduna geçerler. Oda sıvadı olur. Amiralin saçı havalansa hemen gömerler bak gördünüz mü biz dedik hehe hehe, diye.
kaido biraz barzo yanlız bir iki hasardan kaçtı sadece. dayak yemeyi,ölmeyi seviyor amiraller biraz daha bu konuda dikkatli
 
Kizaru orada tam güç girmemiştir. Yoksa Marco'yu alamayan adam amiralse donanma tayfayla kapışmadan pes etsin gitsin.
Varsayım yaparsak Marco kelepçe yedi orada belki de Zoan uyanışı vardı açamadı onun da tam kapasite olup olmadığını bilmiyoruz. Lucci gibi birisi bile Zoan uyanışı açabiliyor Roger , Rayleigh , Wb , Oden , Gaban vs savaşıyordu bu adam.
 
Amirallari ve Yonkolari geçip korsanlar kralı olabileceğini mi saniyorsun deniyor, direkt zirveye konmuş işte. Sadece bunlar yok zaten başka laflarda var. Garp'ın 4 yonkoya karşılık denizciler ve savaş lordları karşılık geliyor demesi. Doflamingo'nun hapishanedeki sözleri, denizciler hüküm surüyor derken Amiral silüetlerı gozükmesi vs vs.

Sen Oda zirve olarak Yonko koymuş, amiraller ile aralarında amiral ve Yc'lerden arasında olduğundan daha fazla fark var diyorsun. Manga'nın herhangi bir yerinde geçiyor mu bu?
Dört imparatora karşı donanma ve savaş lordları demesi bile aslında aradaki farkı göstermiyor mu sence? Yani donanmanın askeri gücü Yonkou'lardan fazla. Yonkou'lar hiç yan yana dövüşecek kişiler değil hepsi birbirlerine rakipler bir Yonkou oluşumuna karşı bu kadar askeri güçleri olmasının yanında bir de Seraphim'leri işin içine kattılar ve Pacifista'larda cabası. Bir amiral Yonkou'ya denk ise yanlarına alacakları koramiraller ve Pacifista'lar ile içlerinden geçmeleri gerekmez mi?

Her imparatorun elinde bir de Poneglifler var ve bunların dördünü bir araya getiren kişi kayıp yüzyılda yaşananları bulabilir. Eğer donanma bu kadar güçlüyse Dünya Hükümeti'nin bu riske girmesi hiç mantıklı değil.

Big Mom ile Kaido'nun ittifakı bile denizcilerin uykularını kaçırmaya yetti, tarihteki en büyük tehdit olarak gördüler ve Rocks Korsanları'ndan bile daha büyük bir sorun olduğunu söylediler.

Ryokugyu'nun sahnesi araya sıkıştırılmış kötü bir sahne de olsa mangada geçiyor yani Oda'nın kendi düşüncesi. Wano'ya saldıramama sebebi olarak Kaido'nun caydırıcı bir güç olduğundan bahsetti. Mantıken düşündüğün zaman amiraller Yonkou'lara yakın bir güç ise Aramaki yanına Fujitora'yı alsa ve büyük bir filoyla Wano'ya saldırsa alabilmesi lazım.

Şu andan itibaren Oda denilen dengesiz amiralleri bu denli güçlü çizerse yazmış olduğu hikayesinde kendiyisle çelişmiş olur.

Aslında Marinford savaşında hasta ve yaşlı WB'ye karşı bütün ordularını seferber eden donanma ile Yonkou gücü arasındaki çizgi netti ama ısrarla bunu kabul etmiyor amiral lobisi.

Umarım benim dediğim olur ve amiralleri şişirmez zira şişirir ve güçlü gösterirse çok büyük tezatlık olur.

Bir 10 yaş daha genç bir WB tek tek amirallerin içinden geçerdi.
 
Jozuya çok yazık oldu. Meyve gücü+fiziksel güc+ Koka varya ne kan alır ne kan off bi koycak adamın yüzüne yumruğu ne maddiyat kalır ne maneviyat.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık