Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070: En Güçlü Varlıklar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 101 48.6%
  • Orta

    Kullanılan: 60 28.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 22.6%

  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci hasar yerken vücuduna koka basıyor mu? Yumruğunu sormuyorum luffyde bastı
Birader basamıyor dersin ona? Luffy ansızın yakalamış dersin. Luffy yumruğu vurabiliyor mu? Vuruyor. Peki haki ekli olamaz mıydı o atağa? Olabilirdi. Peki haki efekti var mıydı o atakta? Yoktu. Kral hakiyle Luffy'nin nasıl savaştığını unuttunuz herhalde Kaido karşısında.:(
 
Aga siz ne anlatıyorsunuz allah aşkına?
Adam yonkou dibinde iki kişi tekleyip seraphimleri+ sentoumaruyu götürüyor aloooo
Luffy BM'nin adasını basıp adamını kurtarıp 2 tane adamını kenara serip BM'ye selam çakıp 6 kişiyle oradan çıktığında buralar millet torpil torpil diye ağlıyordu.:D
 
Luffy'nin karakterini biliyorsun değil mi :D ona yonko denmesinin hoşuna giden tek tarafı başına koyulan ödüle sevinmesiyle aynı. Orada yaptığı şey kaçmak değil zaten amacı olan laboratuvara gitmek. Lucci'nin tekrar peşine takılmak istemesinin tek sebebi de onları Kizaru gelene kadar yavaşlatmak ve bu sırada Vegapunk klonlarına verebildiği kadar hasar verebilmek.
Gerçek Yonko olduğunu göstersin Luffy defalarca kaçdı arkadaşını bile bırakdı ölsen bile ölme diye şaka gibi hep kaçıyo kendi lafını bile yedi burda Yonkosun işini halletmeden labaratuvara gidiyorsun benim gözümde kaçmakdan bir farkı yok bunun Luffy ister Tanrı olsun devamlı böyle yaptığı sürece benim için korkakdır.

Lucci'yi korumadı mı Mangaka? Luffy vurdu baktı işine.
Lucci iyi antreman yapmış demekki Nika modundaki Luffy bilincini kaybettirmesine rağmen tek bandajla kalkıyor hiç korkmamış demekki fareler demesi zaten Luffy'e hakarettir bu Luffy'nin beceriksizliğidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık