Yine mi patladın @Millennium Wizard iyice zepline döndün he...
@Montana Çıkarıp gösterin patladığım ortaya çıkarsa kabul ederim ben sen değilim kum kun
alLucci > Akainu > Sabo
Filmde de Sabo iki çarpışır sonra kaçar herhalde.Yonkoya ermemiştir ama akainuyu alabilir bence lucci.Teach'i de lucci kaçırtmış olabilir Cp0 ile beraber diğerleri de onun kadar güçlü olunca.
2016 olsa bile çok talihsiz olmuş.@Montana
Ohoo 2016 mı ? Emirle ilgili birşey dememişim burada.Biraz troll bir yorum ama 6 sene önceyi zaten patladım kabul etmem yanılmışım diyebilirim çünkü yanılmış oluyorsun.
o mesajda alıntıladığın mesaja bak biraz bakınsam bizzat senin yazdığını da bulurum @II. Invictus @Sodex@Montana
Ohoo 2016 mı ? Emirle ilgili birşey dememişim burada.Biraz troll bir yorum ama 6 sene önceyi zaten patladım kabul etmem yanılmışım diyebilirim çünkü yanılmış oluyorsun.
Google’a arattım mw’nin ismini yanına “emir, lucci, akainu” kelimelerini yazdım çıktı. adamın dediklerini hatırlıyom arşiv tutmaya gerek yok.Bu nasıl bir arşiv böyle, MW dediyse mesajının öncesi sonrası vardır. MW'nin 100 tane öngörüsünün 70i tam isabet 20si yakınsa 10 tanesi hatalı olsun. İyi örnekleri bulalım. Xd