Kaidonun aradığı dövüşün elinden alınmasını yine aynı travmayı ve hayal kırıklığını iyi yansıtmışlar.
Bir sonraki bölümü ben açacak olsam öncekiler gibi bu uyarıları yapıştırır, üstüne epilepsiyi tetikleyebileceğinin ifadesini de eklerdim. İnsanın eli ayağı titriyor.Bir sonraki bölüm tüm dünyada epilepsi vakaları iki kat artacak. Yazıyorum buraya.![]()
İyi seyirler!
Gözleri hassas olanlar biraz uzaktan izlesin! Yoğun efekt içerir.
Bölümün tek güzel yanı ama fragmana baktım gelecek bölüm tırt gözüküyor. Bakalım malum sahne nasıl yapılmış@artyomdh seninkinin bölümü.
Bayağı geniş aslında çatı zaten.Luffy ye neden neon basmışlar anlamadım ama bu kadar parlak olmasa bölüm olmuş aslında. Bir de tsubasa stadı gibi koş Allah koş git git bitmiyor saçma geniş göstermelerine gerek yoktu. Bu neyse de parlaklık ve gereksiz renkler işi bozuyor. 2 bölüm sonra bu kadar olmaz inş o ''beyazlıkla'' hiç ekrana bakılmaz...
Luffy'nin bu yaşta bu kadar başarı sağlaması bile takdiri hak eden bir şey. Kaido dediğin herif azman yılların korsanı, Luffy ise daha gücünü yeni yeni keşfetmeye başlamış biri.İdda ediyorum luffy kaidonun yerinde olsaydi varsayalim kaidoyu cpo tutsa luffy tek atmayı bırak diyelim attı. Sonra kalkıp cpo hayatta tek atamazdi.