Yalnız Lucci bu Zoro'yu dövermiş.
Kizaru ikindi vakti bunları öldürmeye gitse akşam ezanını kaçırmaz. Öyle bir camia şenpiliçlerLucci denizci değil, Buggy'nin yonko olmaması gibi.
Guernica'nın büyüklüğü bambaşka. Öldü diye yaşlıları üzüntüden depresyona sokan adam. Öyle değerli adam.@artyomdh Gelsin de Zoan meyvesi olmadan Luffy'i öldürüp, Kaido'dan tek yemeyip, fotoğrafı nasıl çektiğini anlatsın.
Yine ters yazmışsın gece sersemligindenLucci denizci değil, Buggy'nin yonko olmaması gibi.
Üzgümüm Keko beğenmiş. Zoro 3 tane Lucci'yi teklermiş.Yalnız Lucci bu Zoro'yu dövermiş.
Yalnız Lucci bu Zoro'yu dövermiş.
Luffy G5 açıp nika moduna girmemiştir büyük ihtimal. Meyveyi uyandırdı bikere 0 eforsuz çizgi film gibi takılabiliyor Lucciyi kuyruğundan tutup yerden yere vurmuştur.Luffy'nin G5 açmasına kırıldım açıkçası. G4 de fazlasıyla yeterdi. Reis herhalde ben buna tek atmak değil kedinin fare ile oynadığı gibi oynamak istiyorum demiş anladığım kadarıyla. Bambaşka bir boyuttayız. Ayrıca ilk Lucci dövüşünden bu yana güç değişimini net görmüş olduk hem de güçlenmiş Lucci'ye karşı. Saygılar Luffy