Cevap veremediklerinden ötürü onu getiriyorlar.Enmayla Nika'yı karşılaştırmakta bana kf'nin en absürt şeyi gibi geliyor.
Arada inanılmaz farklar var, yani nasıl ikisi de aynı şeymiş gibi bahsedebiliyorsunuz anlamıyorum. :d
Cevap veremediklerinden ötürü onu getiriyorlar.Enmayla Nika'yı karşılaştırmakta bana kf'nin en absürt şeyi gibi geliyor.
Arada inanılmaz farklar var, yani nasıl ikisi de aynı şeymiş gibi bahsedebiliyorsunuz anlamıyorum. :d
Aynı şey değil birinin meyvesi ötekinin kılıcı neyle karşılaştıralım başka? Adama haberi bile olmadığı kral hakiyi saldırısına eklemeyi bile öğretti daha ne olsun yahuEnmayla Nika'yı karşılaştırmakta bana kf'nin en absürt şeyi gibi geliyor.
Amirallerin çizilmediği arc var mı?Bu arcta amiraller çiziliyor demek harika , Luffy tüm lobileri tek tek aşağı alacak şimdiden geçmiş olsun
Haberi bile olmadığı diyorsun da zaten Zoro ashura ile kral hakiyi bilinçsiz ve kontrolsüz şekilde kullanıyordu. Enma Zoro'da olmayan bir gücü var etmedi, olan gücü kontrol etmesinde yardımcı oldu ve süreci hızlandırdı.Aynı şey değil birinin meyvesi ötekinin kılıcı neyle karşılaştıralım başka? Adama haberi bile olmadığı kral hakiyi saldırısına eklemeyi bile öğretti daha ne olsun yahu
arap gömünce de ağlaşıyorlarCorrection:
As TalkOp says, I was wrong and i got the wrong info, Kizaru is ready to go to EggHead and got permission from Akainu.
Redon:Not only that, there are more wrong parts on your Spoilers
Kizaru EggHead'e gitmeye hazırmış. Redon'un dediğine göre Arap'ın verdiği spoilerda hatalar varmış.
Zoro kill Kizaru yeni ZKK bu mu ?Luffy Lucci'yi ayıkladı Zoro'da Kizaru'yu avlayacak galiba.