Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak kardeş birincisi benim nickim Kaido değil UnKaidou.İkincisi emin ol senin yaptığın lucci fanlığının yarısı kadar bile burda kaido fanlığı yapmadım burda.üçüncüsü iki farklı ideoloji sahip karakterin fanı olunamaz diye bir şey yok onu geçtim ben Kaidou'yu ideolojisi icin sevdiğim hiç bir zaman söylemedim.Umarım anlamışsındır leopar kardeş.
ben sezarın hakkını sezara veriyorum tespit sçışı yapıp çöp ya,brook ya diyenlere de cevap hakkı vermek tabii ki bize düşer yoksa sabahtan akşama kadar troll çekilcekse forum çekilmez hal alır. Üçüncü fikrini okumadım baya saçma çünkü. İstediğini sevebilirsin ama tezat düşersen,düştüğün yeri söylemekte sakınca yok. Hem denizciyim hem korsan diye bir şey yok,dediğim gibi eğer öyle olursa eleştirmekte abes bir şey yok.
 
kizaru adaya gelse Luffy ya da Lucci ile dövüşsün isterim. istemeyeceğim kişi Zoro
Biz yumruk yumruğa erkek gibi dövüş görmek istiyoruz. Ben Lucci vs'sini sevdiğim için bu karakterin seride rol almasını seviyorum. Millet sanıyor ki luffy hateri olduğum için,Hayır.
Bu doğru değil,bu yanlış.
Evet ana karakterleri tutmam ama luffy'i saf fiziksel güçte çok fazla zorladığı için sevdim. Burda kilit nokta dediğim gibi yumruk yumruğa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık