İkinciye babasından kaldı herhalde tapulu malı mı varmış. Sedat Peker gibi çöküyor adama bak yav yakında haraçta keser bu :Sseni @II. Invictus in bana verdiği yetkiye dayanarak Dof lobisinden men ediyorum. çizmeyi çok aştın.
İkinciye babasından kaldı herhalde tapulu malı mı varmış. Sedat Peker gibi çöküyor adama bak yav yakında haraçta keser bu :Sseni @II. Invictus in bana verdiği yetkiye dayanarak Dof lobisinden men ediyorum. çizmeyi çok aştın.
Sen insanların yönelimine saygıdan ne anlarsınhayırdır “sananlar” tarikatı mı oldunuz birleşip?
Erkeği kadın sanan @Whitebear D
Teli kılıç sanan @Millennium Wizard
Bulutu kas gücü sanan @Skywalker
Birebir dövüşü 1 v 5 sanan @Kenshiro
işimiz var sizinle kimler kimlerle beraber
Sentomaru’nun yönelimi nerede geçiyor?Sen insanların yönelimine saygıdan ne anlarsın
Kahkül felan yapmış erkeğe benzer bir hali yokSentomaru’nun yönelimi nerede geçiyor?
ne alaka kahküllü erkek yok mu? kimlerle tartışıyoruz abi valla gidiyorum ben kolay gelsinKahkül felan yapmış erkeğe benzer bir hali yok
Luffy ile Kaidongok yardilar birlikte onda denk demeyenler burda denk diyor. Allah'ın m sen görüyorsun Yarabbi.Denk derim aga kanıt koymuşlar @Alpamis affetmem.
ben sezarın hakkını sezara veriyorum tespit sçışı yapıp çöp ya,brook ya diyenlere de cevap hakkı vermek tabii ki bize düşer yoksa sabahtan akşama kadar troll çekilcekse forum çekilmez hal alır. Üçüncü fikrini okumadım baya saçma çünkü. İstediğini sevebilirsin ama tezat düşersen,düştüğün yeri söylemekte sakınca yok. Hem denizciyim hem korsan diye bir şey yok,dediğim gibi eğer öyle olursa eleştirmekte abes bir şey yok.Bak kardeş birincisi benim nickim Kaido değil UnKaidou.İkincisi emin ol senin yaptığın lucci fanlığının yarısı kadar bile burda kaido fanlığı yapmadım burda.üçüncüsü iki farklı ideoloji sahip karakterin fanı olunamaz diye bir şey yok onu geçtim ben Kaidou'yu ideolojisi icin sevdiğim hiç bir zaman söylemedim.Umarım anlamışsındır leopar kardeş.
Biz yumruk yumruğa erkek gibi dövüş görmek istiyoruz. Ben Lucci vs'sini sevdiğim için bu karakterin seride rol almasını seviyorum. Millet sanıyor ki luffy hateri olduğum için,Hayır.kizaru adaya gelse Luffy ya da Lucci ile dövüşsün isterim. istemeyeceğim kişi Zoro
@kekomancer@kekomancer Ekşicileri ağlat.
Okumadığı bir fikre saçma diyen birisini ilk defa görüyorum.ilginçÜçüncü fikrini okumadım baya saçma çünkü.