DüşerHükümetten ve Denizci oluşumundan nefret ediyorum, Amiral Lobisi mensubu da değilim ama Kizaru sevgim bambaşka. Tam bir iş bitirici görev adamı eleman. Umarım Aramaki'nin düştüğü hallere düşmez.
DüşerHükümetten ve Denizci oluşumundan nefret ediyorum, Amiral Lobisi mensubu da değilim ama Kizaru sevgim bambaşka. Tam bir iş bitirici görev adamı eleman. Umarım Aramaki'nin düştüğü hallere düşmez.
Luffy'nin zorlandığı bir panel atar mısın? Lucci'nin zorlandığı veya Luffy'nin rahatça takıldığı bir sürü panel var çünkü sdjfjsdjfBir bölüm daha direneyim diyorsun, olur seneye çekersin cezanı
Cp 0 geldiyse ben bir derine dalayim ustaaJinbei paçalarına bırakıyordu CP0 görünce. Böyle endişe görmedim yüzünde. Hem gördüğünde hem dövüşmeye başladıklarında.
Seriye tekrar döndüğünde wb gibi birşey çıkacakBu arada Sakazuki CP0a marine gelmeden işe kalkışmayın emri iletti. Hiyerarşik olarak Filo amirali üstte sanırım . Gerçi Sakazuki her türlü üstte çıkar reis.
işte onu diyorum karşısında bizim Jinbe de olsa dayanırdı. Yani teklemesini beklemiyorum zaten Oda'nın tarzı bu değil en azından Luffy için biliyorsunuz ki. Ama Nika'nın son sahnedeki ifadesine göre diğer bölüm biraz daha ciddi bir savaş görürüz gibi geliyor.Kurduğun mantık iyi ancak şöyle bi pürüz var Lucci, şu an sıradan biriyle değil, en güçlü yarayığı öldüren biriyle savaşıyor. Onu alt etmesini bekleyemeyiz ama ona direnebiliyor olması kalburüstü ciddi bir güce sahip oldupunu gösterir.