Açıkcası tek sempati duyduğum amiral.Umarım havada ölmezKizaru da yaşadı aksiyon tayfayla şabondy de 2 yıl zaman atlaması öncesinde. diğer amiraller de pek işlenmedi bir tek fujitora en cok işlenen.
Açıkcası tek sempati duyduğum amiral.Umarım havada ölmezKizaru da yaşadı aksiyon tayfayla şabondy de 2 yıl zaman atlaması öncesinde. diğer amiraller de pek işlenmedi bir tek fujitora en cok işlenen.
Bizimkiler vegayı alıp kacar umarım. Ama diger punkları arkalarında bırakırlar mı emin değilim.katakuri vol 2 olabilir
Akainu'yu yenecek misin Mugiwara? Sorusu mu gelecek yoksa?katakuri vol 2 olabilir
vegapunk’ı koruyacak mısın? derAkainu'yu yenecek misin Mugiwara? Sorusu mu gelecek yoksa?
Dikkat et aslan , Kata ağır taştır altında kalırsınızkatakuri vol 2 olabilir
olur söylerimDikkat et aslan , Kata ağır taştır altında kalırsınız
Luffy inatçı canının istediğini yapan birisi olmasa bunlar luffye bir halt yaptırmazlar anca el freni olurlar. Nami yine wci ve wanoda iyi karakter gelişimi gösterdi ama usopp hala rezilBir yonko tayfasında artık rob lucci görünce korkan, peşimizi bırak diye yalvaran karakter görmek istemiyorum. Gına geldi Usopp'dan da Nami'den de. Hatta Sanji'den bile
Hayali babası gibi cesur bir denizci olmaktı.Karakteri aslında korkak olsada kaç yerde çok cesurca hamleleri oldu.Zaten bir korkağın yapmış olduğu cesaret normal birisinin yapmasından çok daha üstün başarı ister.usoppda bunu iyi başarıyor.Harbi bu Usoppun hayali denizlerdeki en cesur kişi olmak gibi bir şeymiydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? Bunca şeyden sonra Usopp ne yaşaması gerekiyor ki cesur olacak merak ediyorum. Tayfa da az çok herkes bir gelişim yaşadı ama Usopp da gerçekten hiç gelişim yok gibi. Hala kaçak dövüşüyor.