Enies Loby savaşını kastediyorum.Kabul ediyorsan ben kabul ederim ölümüne savaştıklarını.
Enies Loby savaşını kastediyorum.Kabul ediyorsan ben kabul ederim ölümüne savaştıklarını.
Tüm ırk özelliklerini, şeytan meyvelerini kopyalayan Vegapunk bile, kara kılıcı kopyalayamamış.S-Hawk çok bela gözüküyor bu arada. Net ekmek çıkar buradan kılıç lobisi için.
Demek ki bu bölüm için dilin varmıyor öyle demeye. Güzel bir noktaya geldin.Enies Loby savaşını kastediyorum.
O kadar seri üretim yapmamıştır diye düşünüyorum.Boşuna emir komutada en üstte değillerdir. Kesin shichilerle sınırlanmayacak bu Seraphimler. Kaido net gelecektir
kaybettiniz ilk spoilerde. Son seri bükücülüğü yapmaya gerek yok. Ben şayet öyle bir şey olsaydı yorum yapmazdım. Niye? Adamın meyve çok op. Siz hala işte yorum yapıyorsunuz aramızda fark buDemek ki bu bölüm için dilin varmıyor öyle demeye. Güzel bir noktaya geldin.
Yok yau, Nika kedi fare oynuyor, bu çok açık.Demek ki bu bölüm için dilin varmıyor öyle demeye. Güzel bir noktaya geldin.
Zaten Shichi sayısı 7'ydi. 4 tane seraphim gördük. 3 tane daha kesin vardır. Belki 1-2 tane de ekleme yapmıştırO kadar seri üretim yapmamıştır diye düşünüyorum.
@Sir Crocodile bak kaçırma Croco’ya + 10 falan yazdı galiba baba oğluna yapmaz böyle kıyakCroco bunu yapmazdı... Croco'ya artı Lucci'ye eksi yazıyorum.