En iyi def bende.hehehe g5 nika önünde en iyi def sentoya tek atıyor alın size tek
-Travesti Sento
En iyi def bende.hehehe g5 nika önünde en iyi def sentoya tek atıyor alın size tek
Amiral oluyorsa Kaido seviyesi de olur.Senin beklediğin şekilde olursa Lucci Kaido seviyesi oluyor neredeyse şaka mısınız yahu ciddi misiniz inanamıyorum.
sinsi atak yapmış adamın def yapma imkanı olmamış bilehehehe g5 nika önünde en iyi def sentoya tek atıyor alın size tek
Sen Luffy'nin Haoshoku Haki'yi saldırısına ekleyip saldırdığını mı sanıyorsun? Haoshoku kullanıp da bayıltmazsa konuş. Ya da ciddiye alıp saldırıp da indiremezse konuş. Bu ikisinin denk olduğunu düşünenin hastaneye yatırılması lazım göz var izan var. G2>Nika muhabbeti hiç dönmedi. Luffy G2 formunda çok şiddetli darbeler indiriyor hatta Kaido karşısında da bu formuyla Haoshoku'lu saldırılar yapıyordu. Luffy bu halinde o formundaki gibi ciddi dövüşecek olsa içinden geçmişti. Tabi ki bu formunun illa ki daha fazla vuruş gücü vardır daha hızlıdır fakat dövüşme tarzı daha ciddiyetsiz olduğu için bitirici darbe vurmuyor. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.
Nika Kaido ile savaşırken de eğleniyordu, Nika'nın doğası bu. Bi zahmet bunu da görmezden gelmeyin.
Croco bunu yapmazdı... Croco'ya artı Lucci'ye eksi yazıyorum.sinsi atak yapmış adamın def yapma imkanı olmamış bile
Luffy ile konuşurken gelmiş vurmuş Croco’yu geçtim Zoro yapmazCroco bunu yapmazdı... Croco'ya artı Lucci'ye eksi yazıyorum.
Ölüme geri sayım diyoruz, hala g2 > Nika diyorsun.
Üstüne ada indirdi adamın.