olacak olanları çok önceden bildiğim için patlamam imkansız
Kizaru reis gelsin artık. Hem Luffy yeterince haki, güç antrenmanı yaptı biraz hız kassın.
olacak olanları çok önceden bildiğim için patlamam imkansız
Kizaru reis gelsin artık. Hem Luffy yeterince haki, güç antrenmanı yaptı biraz hız kassın.
Verdiğin örnek luffy bizim bahsettiğimiz prime wb roger gibi adamlar.Hakisi bitip balon gibi sönen adam olmadığı zaman belki sende idrak edersinLuffy'den bahsetmedigini biliyorum ama haki ile açıkladığın şeye bir örnek verdim, ve dediğin argümanin aslinda haki ile halledilmeyecegini dedim. Bunun seride örneğini vererek iyi açıkladığımi düşünüyorum, ve sanırım örnek olarak kullandığımı idrak edemedin. D
Sen kendini Oda sanıyorsan o daha büyük hakaret. Bu arada sen üstüne alınma @amanedenolacak olanları çok önceden bildiğim için patlamam imkansız
Oda’nın sopası olmadığı bir kez daha kanıtlandı @RedTeroR dün bana neler neler dediler düşmana savaşta yapılmaz bunlar xDolacak olanları çok önceden bildiğim için patlamam imkansız
Ciddiye alsa G2 açıp sağlam kondurur. Red Roc gibi bir atak gördün mü bu bölüm ? Adam akıllı haki bile eklememiş koluna. Bu Luffy'nin nasıl bir haki saldığını gördük. Şimdi Ulti vs Luffy'deki kadar bile haki yıldırımı çıkmamış.Luffy bu dediğini Sezar falan filan gibi adamlar için yapar ama tanıdığı bildiği Lucci için birde ilk saldırıyor diye geçiyor yani böyle birşey niye yapsın ciddiye almasa Nika form neden açsın.Bu formlar çok enerji götürüyor g2 açıp kral haki vurur geçer ciddiye almam durumu yok gayet ciddiye alıyor.Ha dövüşün ilerleyen kısımlarında daha güçlü tekniklerle farkı koyar geçer o ayrı ama bu opte zaten her dövüşte olan birşey robin dövüşünde bile.
Oda’dan öndeyim. o sıra onun aklında bile yoktu bu fikirSen kendini Oda sanıyorsan o daha büyük hakaret. Bu arada sen üstüne alınma @amaneden
Israrla Nika'yı yani senin deyiminle g5'i zayıflatmaya çalışıyorsun, öyle değil problem burada.Luffy'nin olayı direk full güç girişmiyor olay. Bu Luffy'nin olayı da değil Oda'nın klişesi. Hikayeyi böyle yazıyor. Uzatıyor olayı. Luffy adam akıllı haki bile kullanmamış bölümde. Luffy ciddi direk nakavt etme gibi bir amaçla dalsa Lucci'nin ben tekleneceğini düşünüyorum. BM bile G4 Kong Gatling atağına ağzı 10 metre düşmüş baka kalıyordu. Sırf G5 girdi kolunu sallar gibi bir atak yaptı diye Lucci - G5 Luffy ile savaşmış olmuyor. Millet bunu övüyor. Bu kadarını Lucci değil çok daha düşük seviye biri de yapar.
öyle bir şey olmaz. Lucci goroseilere bağlı yiyosa atsın kizarukizaru lucciye teki atarsa bu mesajı karşına çıkarıcam
O dediğin ciddiye almak değil ekstra kararlılık ve irade göstergesi Kaido bunu görmüştü ve inanmakta güçlük çekmişti.Yüzde yüzün fazlasını bile koyuyor yani.Haki yıldırımı olayı kumsaldaki kum oldu onu tartışmayacam.Ciddiye alsa G2 açıp sağlam kondurur. Red Roc gibi bir atak gördün mü bu bölüm ? Adam akıllı haki bile eklememiş koluna. Bu Luffy'nin nasıl bir haki saldığını gördük. Şimdi Ulti vs Luffy'deki kadar bile haki yıldırımı çıkmamış.
Gardaş biz Oda'ya meczup diyoruz sen Oda'nın önde gideniyim diyorsun. Patlamaya mı programladın kendiniOda’dan öndeyim. o sıra onun aklında bile yoktu bu fikir