> Bu nasıl denklem yarabbiiii....
Bu hafta Lucci veya Kizaru fanı olsaydım psikolojik destek almaya başlardımGerçek Lucci fanı tesrif etmiş.
Onu geç, daha şöyle bir yumruk bile atmadı Luffy.Daha ciddileşmedi dövüş... Şunu yiyip ayağa kalkabilecek mi sence ? Net bir şekilde Luffy powerhouse olduğunu gösteriyor bu bölüm.Zaten Sentomaru'ya arkadan saldırmış çakal Lucci.
g5 toon force efekti. Sentoya tek attı Lucci şimdi yiyosa uyusun.
Hayaller: Luffy tek atajak moruk
hayatlar: yonkou + dünyanın en iyi def çarına gözlerinin önünde tek atmak.
Adamsın lan Gucci sen ordan vuruyon ağlamalar burdan çıkıyor
oh miss
beyler kafası geldi çok rahatım
Usta amacını erken belli ettin...Reis bunu Kaido'ya da yapıyor. Diğer bölüm artik tek atmazsa Lucci > Kaido der geçerim sabrım kalmadı
Ben yanildimi kabul ederim. Kivirmam. Yanilmisiz lucci > kaido cikti. Lucci fanlarini tebrik ederim. Basta @Whitebear D ve @SkywalkerMontana ustam bugün krizle nasıl baş edilir dersi vermiştir. Öfkeli bir kalabalık onu aradığı için öğlene kadar gözükmeyip uyudu. Herkes sakinleştikten sonra siteye geldi ve basitçe patladık dedi. İnsanların da linç etme hevesi kalmamıştı. Hasarsız kapattı olayı. :s
Usta sen konuştun Luffy savundun Oda bölümü değiştirdi.Ya sen klavyene meyve felan mı yedirdin boş boş no mi Duyumlar aldım fena patlamışsın
adada çöker herkes ölür o yumruğu burda yapamaz rahat. Tayfası falan var en nihayetindeSana kalsa göktaşı düşse dünyaya bisikletle kaçarım falan dersin ondan korkuyorum
Lucci kaçar o balgamdan.Kaido ejder formunda balgam atsa Lucci ölür
Usta sen konuştun Luffy savundun Oda bölümü değiştirdi.