Dresseosa Doflamingo ile bile daha büyük bir hakiı çarpışması oldu. Luffy gücünü Lucci'ye göre düşürmüş bildiğin.Bunlar yumruk çarpıştırınca gök yarıldı da bende mi açılmıyor sayfa?
Dresseosa Doflamingo ile bile daha büyük bir hakiı çarpışması oldu. Luffy gücünü Lucci'ye göre düşürmüş bildiğin.Bunlar yumruk çarpıştırınca gök yarıldı da bende mi açılmıyor sayfa?
Adam G5 modunda lütfen komiklik yapmaAynı şey degil. O ataktan güçlü 10 larca atağını bulursun. En basit yumruk sallaması o atak.
Dün ki spoiler gayet hoştu ve korkak bir kalem değildi ama bugün gelen tam oda işi. Keşke dün söylenen spoiler gerçek olsaydı.Daha bana demedi onu :d
Ama olsun Alpamisle bahsim de var bu konuda. Önümüzdeki haftayı bekliyorum.
viskimi açmış yudumluyorum ve hezeyanlarını duyamıyorum.O değil de şu iki hafta inanılmaz keyfli geçiyor, Nika fanlarının, hüzünlü gözyaşları içerisinde anlamsız çırpınışları büyük mutluluk kaynağı yemin ederim.
Türkiye' yi Avrupa varken Afrika ile karşılaştırmak gibi bir şey bu reis.Luffynin performansı Big Momdan 500 kat daha iyi. Hiç değilse franky üstünden geçmedi
Onlara göre Lucci amiral, yonkou seviyesi. Kizaru gelince patlayacaklar.Pes doğrusu diyecek bir şey bulamıyorum. Düşünsene Zoro ashura modu açıyor ve ben gelip sırıtarak daha ciddi olmadı diyorum
MW ve Empriyum Lucci konusunda haklı biz yanıldık demeni beklemiyordum zaten.