Dün gece, fanların bu sabah için beklediği Lucci;
Karşılarına çıkan;
O gördüklerimizden sonra Pierre>Aramaki. O çizilen karizmayı kimse düzeltemez artık.Adamı dalma karargahı arayalım diye durdurmayı deniyorlar ama dalıyor.
Dalıyor ve bölüm boyu hayatta kalıyor. Sonraki bölüm yenilse de tek yemedi.
Üstelik tek yemeyi geçtim, Luffy'nin yanındaki adama tek attı.
Lucci> Aramaki
@Montana derhal gelip özür dilesin
vallahi sen iflah olmazsın O kadar lütfici var bi sen böyle ağır savunuyon Luccideki ne tanrısı jaguar god falan mı? Luffydeki Nika özel olduğunu hepimiz biliyoruz neyse Lucci kendini kanıtladı. Benim için yeterliydi bölüm.Sabahtır Nika Nika diyon. Karşıdaki adamın formu Nika'nın bir benzeri. Ve denk savaşıyorlar diyorsun. Azıcık yüzün olsa düştüğün çelişkiyi anlar Luffy'nin G5 formu için 3 gündür ağlayıp yaptığın yorumları Lucci için de yaparsın.
Lucci'nin gelecek bölüm asrın milenyumun dayağını yemesi lazım. Spoiler verene de kafam girsinSpoilerı veren ne kullanıyormuş xD
Araplara asla güvenilmemesi gerektiğinin bir başka kanıtıDün gece, fanların bu sabah için beklediği Lucci;
Karşılarına çıkan;
Bu seri seni gereğinden fazla üzüyor.Lucci'nin gelecek bölüm asrın milenyumun dayağını yemesi lazım. Spoiler verene de kafam girsin
Nasıl denk savaşıyor o zaman Luffy ile? Çok güçlü baş edilemez bir meyve değil mi? Formlar birbirine çok benziyor. Hatta biri beyaz diğeri siyah. Ne olacak şimdi? Nika'nın özel olduğunu da bilmiyoruz. Bu bölümki Vegapunk açıklamaları hatta her meyveyi aynı tabana koyacak.vallahi sen iflah olmazsın O kadar lütfici var bi sen böyle ağır savunuyon Luccideki ne tanrısı jaguar god falan mı? Luffydeki Nika özel olduğunu hepimiz biliyoruz neyse Lucci kendini kanıtladı. Benim için yeterliydi bölüm.
Araplara asla güvenilmemesi gerektiğinin bir başka kanıtı