Karşı duruyor dediğin yerde işte Luffy'nin ciddiye almadığını görüyoruz. Bu adam Kaido ile gök yarıyor. Sadece kendisi haki bastığında bile adalar arası yıldırım hattı çekiyordu.Aslında benim için bu kadarı da yeter, Lucci Nika'ya karşı durabiliyor. Öyle kf'nin yüzde doksanbeşinin bahsettiği tek atma olayı yok, bu çok açık.
Ben tayfanın Nikaya olan tepkisinden bahsediyordum,Lucci'ye girmedim ama Lucci'de güçlü işte Katakuri'yi yener gibi duruyor şimdilik xDBu Nikacılar Lucci'den ve formundan hiç bahsetmiyor. Yine çifte standart görüyoruz.
Bruh orda Nika uyanışı varLucci'nin uyanış formunu nedense ilk baş komik buldum.
H. Haki kullandiginda boyle değil efekti, ayrıca vuruş anindan önce kara yildirim toplaniyo, bu klasik armament tokusmasi, yüz kere yazıldı çizildi. Detaylara az dikkat et reipercim. Daha h. Haki kaplama cikmamisken ortaya yamato'da olduğunu böyle anlamıştıkKizaruyu küçük Mihawk ve Jinbeiye yedirecek Lucci. Artık kimse Lucciyi durduramaz
Sırtını delmis Lucci, nasıl olmuşsa arkalamis
Nika modunda zaten H Haki + B haki kaplaması var adamın üstünde, yumruk tokustururken de h haki yıldırımi çıkmış işte
Hacım zaten G5'te Luffy çoğunlukla ciddiyetsiz. Sen her Luffy G5'e girdiğinde ciddiyetsizdi diyeceksin bu gidişle, o yüzden şimdiden notlarına bir yere kaydet de tekrar tekrar yazma, kopyala yapıştır yaparsın.Karşı duruyor dediğin yerde işte Luffy'nin ciddiye almadığını görüyoruz. Bu adam Kaido ile gök yarıyor. Sadece kendisi haki bastığında bile adalar arası yıldırım hattı çekiyordu.
Luffy'nin Katakuri ile olan savaşından bile daha şiddetli yıldırım çarpışmaları gördük. Çok basit kalıyor şu yumruk çarpışması.