Lokman hekimlerden türetilmiştir ope ope Bu zamana kadar baya evrilmiş belli uyanış saldırıları normal değildiOpe Ope'yi kim nasıl ne için ne amaçla hayal ettiyse teşekkür ederim.
Lokman hekimlerden türetilmiştir ope ope Bu zamana kadar baya evrilmiş belli uyanış saldırıları normal değildiOpe Ope'yi kim nasıl ne için ne amaçla hayal ettiyse teşekkür ederim.
Benim düşüncem şu yönde, bu konu daha çok yeterince insanın arzulaması şeklinde gelişmiştir.Koskoca evrende bir tane insan evladı portal meyvesi gibi bir efsaneyi hayal etmemiş. Çok yazık çok
Bb, şu saatten sonra tayfasına bile yetemez meyve toplamaktan başka birşey yapmamış yerinde saymış bunca zaman.Bb tam bir hayal kırıklığı oldu malesefLuffy le eşit hakili olan bir BB deprem ile tek bile yeter
O artık oda nın keyfine göre olacak
En babası Ope Ope'yi hayal eden eleman. Her duruma uygun teknik düşünmüş hayvanatBlueno nun meyvesi benzer aslında. Shiki ve fuji bunların meyveleri en sakatları hayal eden yer çekimini çözmüş vaktinde...
Bence insanların hayallerine uygun meyve tasarladı birileri ya da tanrısal güçlerBenim düşüncem şu yönde, bu konu daha çok yeterince insanın arzulaması şeklinde gelişmiştir.
Örneğin duş meyvesini ele alalım, gündelik hayatta pek çok kişi bu duş alma işini kolaylaştıracak bir şey hayal etmiştir. Bunu hayatının anlamı gibi düşünüp hayal etmeye de gerek yok. Sadece o vakit geldiğinde düşünse yeter. Hani hayatı kolaylaştıran basit teknolojik ıvır zıvırları hayal etmek gibi düşün bu meseleyi. Eğer tek insana bağlı bir şey olacağını hiç zannetmiyorum.
Arzular sağ olsun.Lokman hekimlerden türetilmiştir ope ope Bu zamana kadar baya evrilmiş belli uyanış saldırıları normal değildi
E sana OP fanı dememizin bunla çelişen yanı ne? OP fanıymışsın işte ajsfdklgdgBir de bana OP fanı dersiniz. Oda'yı tanıyamamışsınız halen daha
Hayvanlar da işin içinde olabilir.İnsan olmayı kim arzuladı da chopper’ın meyvesi çıktı ortaya?