Açıkladıkça daha saçma halen gelen şeyi de burada gördük ilkBeklenen bir sır daha açığa kavustu gibi,değişik bir his,çünkü hiç açıklanmayacak gibi geliyordu bana xD
Açıkladıkça daha saçma halen gelen şeyi de burada gördük ilkBeklenen bir sır daha açığa kavustu gibi,değişik bir his,çünkü hiç açıklanmayacak gibi geliyordu bana xD
Yani o kadarda basit değildir ya. Ama açıklar yapay meyveler falanda olduğu için hatta sanjinin kaşıyla bile bir bağı var belli ki. Ama ben hep fantastik kalması yönündeyim bir açıklamaya ihtiyacımız yok bunlara girenlerin hepsi batırıyor. Hakiyi makiyide açıklamaya girerse neden haki diyte güç var vesairdir sıçtık.Demiş zaten açıklamayabilirim diye. Haa ama arzulardan geliyormuş cidden. Oda değiştirmezse böyle olacak. Garp olmayı arzularsan Garp meyvesi çıkacak.
Bu olmamış ama şu net : Kid çizgi romanlarını okuyunca özenip Magneto olmak istemişgarp olmayı arzulayan adam wb. yumruklarım onun kadar güçlü olsun demiş @Whitebear D
Bütün denizlerin anası Imu çıkacak. Umi de deniz anlamına geliyordu sanırım. Isim oynaşması var.Deniz ana çok ıslanmış ondan
Kizaru adaya gelirse amiral farkını göstecektir zaten, sen şimdilik Lucci amiral demeye devam et reis. King'de olduğu gibi bir süre sonra gerçekler ortaya çıkıyor zaten.Lucci amiral olduğu onaylanacak zaten bu bölümle.Nika’dan dayak yemeyecek düz amiral biliyor musun ? Nika’dan Kaido dayak yiyor Kaido ile ip atlıyorlar.Serideki ilk uyanmış zoanı açan adam amiral etmiyorsa ne demeye Nika form açtı kral hakili vuruşu bile sağ kol almaya yeter şu anda.Lucci’nin hükümetteki rütbesi Kong tarzı birşey Cp0 vs tayfa defteri burada kapanacak Lucci’den daha güçlüsünü görmeyeceğimize göre lider olduğu kesin.