Çamaşırhanesi olan bir insan olabilir.Daha iyi çamaşır asacağım diyen kimdi acaba? Bunun hırsını yapanı merak ettim.
Çamaşırhanesi olan bir insan olabilir.Daha iyi çamaşır asacağım diyen kimdi acaba? Bunun hırsını yapanı merak ettim.
Çok önceden ortaya koyması gerekiyor bu bilgileri. Evrende herhangi bir kural yok. İleride işine geldiği gibi çeviririm diye şimdi vermeye başlıyor, bu sefer de hem kimseti tatmin etmiyor, hem de salak saçma bir nedene bağlıyor. Umarım bu bölümde verilenler sadece bir mitten ibarettir. Op dünyasındaki insanlar böyle düşünüyordur sadece.Şeytan meyvelerini açıklamaya girişirse batıracağını söylemiştim. Belli oldu.
Evrilmek isteyip yeniden insan olmak isteyen kim acaba, asıl o manyağı merak ettim.
Zamanında meyvelerin günlük işlerde kullanılmak için uydurulduğu ile ilgili bir teori vardı.Ona bağlanacak sanırım.En azından bir kısmı.
Hilulukun atasıdır.Ope Ope'ya sebep olan adam Op'un Teslası olmalı
Amiralleri sevmem ama ben bile bu kadar amiralleri gömmedim. MW kendini aşmış helal olsun...Lucci'yi teklesin de şu amiral = lucci diyen @Millennium Wizard dan kurtulalim
Bilimsel bir şeye dayandırmak zorunda zaten durduk yere istediği meyveyi yetiştirecek halleri yok dfjdfgOlum bu ne kadar salak mit lan aahshassssss bunun mantığı ne bilader evrene enerji yolluyorsun atmosferden dönüp toprakta mı filizleniyor