Genç halinde düz denizci gemisinden kaçıyor adamDünyanın en güçlü adamına yazan eksi zamanında onunla yaşayan herkese eksi yazacağı için benlik bir durum yok
Genç halinde düz denizci gemisinden kaçıyor adamDünyanın en güçlü adamına yazan eksi zamanında onunla yaşayan herkese eksi yazacağı için benlik bir durum yok
Adam Denizci dövmekten bıkmış da ondan. Dövüyorsun dövüyorsun bitmiyorlar diyor. Roger da sıkıldım sizden Garp Sengoku aşağısını göndermeyin diyorGenç halinde düz denizci gemisinden kaçıyor adam
Forumun çoğu Nekomamushi > Lucci diyormuş. Şimdi adam G5 Luffy ile savaşıyor. Azıcık başarıyı takdir edin ya...Bu Lucci'ye bir iş ver peşinden git , yine yanıltmadı %0 başarı yüzdesi reis
Bu Lucci'ye bir iş ver peşinden git , yine yanıltmadı %0 başarı yüzdesi reis
Mitolojik beyaz kaplan meyvesi yese Bay Y'den daha çok ederi olan bir amiral olurmuşForumun çoğu Nekomamushi > Lucci diyormuş. Şimdi adam G5 Luffy ile savaşıyor. Azıcık başarıyı takdir edin ya...
Rob Lucci vs. Nekomamushi
Merhaba kedi vs köpek atışmasından ilham alarak kedi vs leopar nasıl olur diye düşündüm.Tam anlamıyla yırtıcı bir zoan kapışması olacağını düşünüyorum.Sizce kazanan kim olur ? Güç olarak vs atabilecek konumda olan bu ikisi arasındaki dövüşten kim galip çıkar. Not : Nekomamushi uzuv kaybetmemiş...www.korsanfan.com
@Whitebear D kendini patlatmış. Denizciler herkesten kaçıyorsa onlardan kaçan bayağı eziklik yapmış olur.Adam Denizci dövmekten bıkmış da ondan. Dövüyorsun dövüyorsun bitmiyorlar diyor. Roger da sıkıldım sizden Garp Sengoku aşağısını göndermeyin diyor
Usta ortada eşit bir dövüş olduğunu sanmıyorum... Meydan okumayı herkes yapar neyini takdir edelim ?Forumun çoğu Nekomamushi > Lucci diyormuş. Şimdi adam G5 Luffy ile savaşıyor. Azıcık başarıyı takdir edin ya...
Rob Lucci vs. Nekomamushi
Merhaba kedi vs köpek atışmasından ilham alarak kedi vs leopar nasıl olur diye düşündüm.Tam anlamıyla yırtıcı bir zoan kapışması olacağını düşünüyorum.Sizce kazanan kim olur ? Güç olarak vs atabilecek konumda olan bu ikisi arasındaki dövüşten kim galip çıkar. Not : Nekomamushi uzuv kaybetmemiş...www.korsanfan.com