Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci Lufy'nin adama olacakdır babana çalışıyorum emrindeyiz der Luffy'nin dövdüğü kişiler genelde iyi tarafa geçiyor.

Oda'nın Lucci ile ne yapmak istediğine bağlı her şey;
  • Luffy, ezici bir şekilde alt eder.
  • Jinbe ile karşır.
  • Luffy ile kafa kafaya çarpışır.
  • Aralarında farklı bir ilişki başlar.
Bana göre en zayıf ihtimal Luffy'nin ezici galibiyeti. Bunun dışındaki bütün seçeneklere eşit uzaklıktayım. Oda, Lucci ile ilgili hiç bir ipucu da vermedi şu ana kadar, bu yüzden olayı yorunlama biçimimiz beklentiden öteye geçmiyor. Yani şöyle, burada Lucci'ye önemli bir misyon veremiyorum ancak yıllar sonra karşımıza çıkması da bir hiç için olmamalı. Serii için nispeten popüler ve okuyucunun ilgi gösterdiği bir karakteri burada ortaya çıkarıp anında devre dışı bırakması pek mantıklı gelmiyor bana. Bu da ancak Luffy'nin galibiyeti dışındaki seçeneklerle mümküm.

Oda'nın Lucci ile ne yapmak istediğine bağlı her şey;
  • Luffy, ezici bir şekilde alt eder.
  • Jinbe ile karşır.
  • Luffy ile kafa kafaya çarpışır.
  • Aralarında farklı bir ilişki başlar.
Bana göre en zayıf ihtimal Luffy'nin ezici galibiyeti. Bunun dışındaki bütün seçeneklere eşit uzaklıktayım. Oda, Lucci ile ilgili hiç bir ipucu da vermedi şu ana kadar, bu yüzden olayı yorunlama biçimimiz beklentiden öteye geçmiyor. Yani şöyle, burada Lucci'ye önemli bir misyon veremiyorum ancak yıllar sonra karşımıza çıkması da bir hiç için olmamalı. Serii için nispeten popüler ve okuyucunun ilgi gösterdiği bir karakteri burada ortaya çıkarıp anında devre dışı bırakması pek mantıklı gelmiyor bana. Bu da ancak Luffy'nin galibiyeti dışındaki seçeneklerle mümküm.
büyük ihtimal savaşmayacaklar onu anladım bende. Direkt meyve moduna sokmuş. İki diyalog kurup giderler ama vegapunk olayını nasıl çözecek lucci bilmiyorum. Büyük ihtimal kumayla çarpıştıracak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık