Lucci'den beklentim vardı ama karşılayamadı. Neyse iyi oldu erken elenmesi. Hükümet belki Kizaru'yu gönderir olayları kontrol etmesi için. Amiral görürüz.Bu reis yalan soylemez
Lucci'den beklentim vardı ama karşılayamadı. Neyse iyi oldu erken elenmesi. Hükümet belki Kizaru'yu gönderir olayları kontrol etmesi için. Amiral görürüz.Bu reis yalan soylemez
Hem Arap hem Amiral güven vermediArap Amiral de tek vuruştan bahsetti. Lucci üzülme 3. sefere döversin Luffy abini...
Bi de o Lucci'ye tek atıyormuş...Bölümün sonunda Garp silüeti gözüküyormuş @II. Invictus
Dostum bu Amiral olan bir Arap. Fujitora gibi güvenilir bir kişilik.Hem Arap hem Amiral güven vermedi
Yoldan geçerken almadılar. Tedavi görmekte olan bir kanadı yok olmuş ağır yaralı olan kingi aldı. Gören de sapa sağlam kingi aldı sanır.Zoro'nun ölümüne aldığı adamı Amiraller yoldan geçerken aldı. Bir power-up ile denk savaşacak hale gelir. Almasına daha var.
Bu gece ben, @Millennium Wizard ve @EmpyriumHenüz doğrulanmamış ama arap li1il1'ın dediğne göre luffy tek atıyomuş lucci'ye yada cok kolay bir şekilde alt ediyomuş