Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Zoro fanlarının acımasızlığını dile getirdim... Hepimiz aynı gemideyiz Kid, Law ve Luffy fanları olarak. Eğer Lucci en ufak bi emare gösterirse ilk hedef Law olacak. Kid fanları müdahil olursa onlarda nasibini alır. Bizim tuzumuz kuru zaten sdkfjsdf
Fikrimi demin de belirttim. Lucci'nin zorlaması geçmişte kaldı, bitti artık o iş. İstediği kadar uyanışa sahip olsun ne bir Kaido eder ne de Luffy'nin uyanışı eder. Meyveyi bırak hakisi bile etmez. Luffy'i zorlayacak sayılı karakterler var.

Ki ben Lucci uyanış açmış olsa bile Luffy'nin g5e gireceğini sanmıyorum. Bak o zaman Lucci daha dalga konusu olur.

Fikrimi demin de belirttim. Lucci'nin zorlaması geçmişte kaldı, bitti artık o iş. İstediği kadar uyanışa sahip olsun ne bir Kaido eder ne de Luffy'nin uyanışı eder. Meyveyi bırak hakisi bile etmez. Luffy'i zorlayacak sayılı karakterler var.

Ki ben Lucci uyanış açmış olsa bile Luffy'nin g5e gireceğini sanmıyorum. Bak o zaman Lucci daha dalga konusu olur.
bi an oda reisi sen sandım.

bi an oda reisi sen sandım.
Seni çok iyi anlıyorum. Mesela ben de Law, Karasakalın leşini çıkarsın kellesini hükümetin önüne atsın istiyorum. Sonuçta fanıyım. Ama işte bu kadar ağır şekilde olmasa da bir umut bekliyorum, yener bir şekilde başarılı çıkar diye. Sen de öyle umut ederek bekliyorsun.

Bu arada Lucci vuramaz da demiyorum. Geçmişte ki gibi zorlayamaz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık