Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O öyle olmuyor işte, Doflamingo karşısında can çekişen Law, Mama karşısında şov yaptı. Mama Doflamingo'dan dahamı zayıftı, tabi ki hayır. Öyle bazı fanların düşündüğü gibi Nika'nın ezeceği bir Lucci görmemiz mümkün değil. Ha sonuna kadar savaşmayabilirler, savaş bir şekilde yarıda kalabilir. Ben de şu an bir ölüm kalım savaşı beklemiyorum ama Luffy'den tek yiyecek bir Lucci beklemeyin.
Bence bu saatten sonra One piece'ten hiç bir şey beklememek lazım:artiz:
 
Eğer lucci ye gerçekten tayfa karşısında güçlü bir imaj çizilirse , pek denilecek birşey yok. Millet boşuna yonkou, sağkol,solkol indiriyor.

Baksana enieslobby de bile tokatlanan adamlar gene gelmiş karşıya.

Birkaç haftadır öylesine bakıp geçiyorum bölümleri. Kalite 0 bana göre. Oda saldı işi,
Yeni bi karekter çıkaramadın mı bunca zaman , aramakiyi wano da gösterdin de noldu ? Şimdi salsaydın piyasaya, yanında da cp0 ozaman bi doygunluk olurdu.

Vegapunk olayı da ayrı rezalet , hem zeki hem meyve yemiş he , ulan adamı zeki yapıp astınıda hem zeki hek meyve yemiş yapsaydın. Meyvesiz de bu seviyeye gelinebilir olayı yapaydın.

Çizim yeteneği yok mangakada , hikaye de saçmalamaya başladı bayadır. Bu kadar eski , çekirdek bi kitlesi olmasa okunacak seri değil
 
Ama doğru.Tüm gücüyle vurmayı denediğinde luffyi adadan uçarken yenilmiş gördük.Kaido orada yapmamalıydım diye pişman oldu dövüşü sonlandırdığına pişman oldu çünkü zevk alıyordu.Hem o şekilde dövüşmek hem de kazanmak isteyince bocaladı biraz Kaido.
Kaido orada öldüğünden tam emin olamayacağım diyor. Kafasını kesmeliydim diyor yahu. Elma ile armudu karıştırıyon sen. İnsanlar umutlanmaya devam edecek diyor.
 
Kaido orada öldüğünden tam emin olamayacağım diyor. Kafasını kesmeliydim diyor yahu. Elma ile armudu karıştırıyon sen. İnsanlar umutlanmaya devam edecek diyor.
Bunu tartışmıştık saçma demiştik.Kaido istese uçup anında düşen luffyi yakalar kellesini sergileyebilirdi ama yapmadı.Çünkü öylesine konuşuyor umursadığı bir konu değil.Dövüşü bitirdiğime üzüldüm diyecek hali yok ya o yüzden böyle konuşuyor işte.Bilinçaltıyla çelişiyor yapması gerekenler ağzından çıksa bile.
 
Orada Oda Lucci üstünden Luffy’e mesaj verdi aslında.Atlas yunan mitolojisinde dünyayı gerçek anlamıyla sırtlayan düşmesini engelleyen kişiydi.Luffy de dünyanın yükünü sırtlayan seçilmiş kişi şu anda mecazi olarak.Atlas’ı parçalayarak Atlas bile olsa farketmez Cp0 görevini yapar mesajı verdi Oda.
Haftaya Luffy asıl mesajı verecek, sıkıntı yok reis.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık