Geliyor.
Oda'nın açıklamalarını bilmiyorum. Ben Lucci'yi Sağkol+ bekliyordum. Kaido öncesi dövüşse yeterdi. Şimdi ne olacak pek fikrim yok dostum.Hırslı olması onu YC1 getirmeye yetmez. Shichibukai'ler bile Teach, Mihawk ve Law dışında YC1'lerle aşık atamaz. Ederi en fazla YC3 - YC2'dir.
Baksana Atlas'ı devirmek için en güçlü saldırısını kullanmış o da Atlas'ı devirmeye yetmemiş.
Oda'nın açıklaması var İki gizli teknik var biri Rokuogan diğeri de Chokkai diye. Lucci'nin yeni öğrendiği teknik varsa Chokkai'dir.
Seninle aynı yolu bulmuşsak Lucci'de patlamayız reis.Çok haklı çok mantıklı cümleler kurmuş.Saka> All da doğru mu acaba tekrar araştırmam gerekecek.
Kaido'ya karşı şansı olanın herkese karşı şansı olur. Luffy savaşırsa ezecek zaten.Bana göre Luffy ezmeli. lucci varlık gösterirse Kaido’ya karşı şamsı varmış derim. söylemim bu, Oda olur da kendi serisinde güç dengesi sallamazsa ben mi tutacağım reçetesini?
Bana kalırsa da ezmeli. sen okuduğunu anlamıyorsun şu sıralar yav. ama Oda’ya güven olmuyor.Kaido'ya karşı şansı olanın herkese karşı şansı olur. Luffy savaşırsa ezecek zaten.
Nika ezer.Luffy de kral haki vurarak ezmeli mantıken ama mantık ve Luffy birarada gitmiyor.Bana göre Luffy ezmeli. lucci varlık gösterirse Kaido’ya karşı şamsı varmış derim. söylemim bu, Oda olur da kendi serisinde güç dengesi sallamazsa ben mi tutacağım reçetesini?
İzou'nun, Maha'yı ve Guernica'yı aynı anda tokatladığını düşünürsek CP0 ajanlarına fazla yükselmemek gerek.Oda'nın açıklamalarını bilmiyorum. Ben Lucci'yi Sağkol+ bekliyordum. Kaido öncesi dövüşse yeterdi. Şimdi ne olacak pek fikrim yok dostum.
Seninle aynı yolu bulmuşsak Lucci'de patlamayız reis.